Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
21.11.2012 15:38:21
Microsoft hakkas uurima Windows Phone 8ga seotud kaebusi |
|
|
Microsoft teatas, et hakkas uurima 29. oktoobril turule tulnud uue nutiplatvormi kohta laekunud tarbijakaebusi. Kasutajad on kaevanud peamiselt e-mailide sünkroniseerimise probleemide ning ootamatute taaskäivitumiste üle, kirjutab E24 vahendusel Techradar.
Loe edasi E24-st.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
21.11.2012 17:59:07
|
|
|
Kas keegi omab juba sellise softiga telefoni? 7.5'es olin küll pettunud kuna isegi DNS'i ei saanud käsitsi määrata, kas 8's on see võimalik?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
22.11.2012 12:12:46
|
|
|
Mina olen küll oma Mangoga (7.5) väga rahul. Huvi pärast küsin, et miks on vaja DNS-i määrata?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
22.11.2012 18:37:40
|
|
|
Üks tuttav ostis alles elionist HTC millel 8 peal ja täitsa viisakas tundub. Suutsin sellel muidugi ühe korra pildi kotti ka jooksutada, kui BT liiga kiiresti sisse ja välja lülitasin
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
23.11.2012 17:06:48
|
|
|
Oracle kirjutas: |
Mina olen küll oma Mangoga (7.5) väga rahul. Huvi pärast küsin, et miks on vaja DNS-i määrata? |
Näiteks soov kasutada googli DNS'i kiiruse pärast ning muidugi ka blokeeritud saitidele ligi pääsemiseks(kuigi isiklikult pokkerit ei mängi).
Konkreetsel juhul oli vaja testida veebirakendust, mis asus oma masinas ning rakenduse eripära tõttu oli vaja kasutada oma DNS'i. Kui arendajatele ei mõtle, siis ei jõua platvormile rakendusi ka.
Muidugi staatilist IP'd on ka mõningatel juhtudel vaja määrata mis 7.5ga on võimatu, kuigi nii elementaarne.
|
|
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|