Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tical
HV kasutaja

|
01.11.2012 21:19:34
Elisa Mint Internet-i probleemid |
|
|
Hei
Selle teemaline postitus on küll olemas aga sealt on raske vastust leida.
Soetasin siis suvel omale "interneti pulga" ja enamus ajast töötas see perfektselt, äriklassi oma, kuid nüüd järsku on vahepeal seda ühendust võimatu kasutada.
Internet lihtsalt sureb ära, ning tundub et kuskil peale 18.00.
Erinevateks näideteks võiks tuua selle, et kui üritada online mänge mängida, võrreldes eelnevate kogemustega on ping kõvasti suurem alatasa ja isegi kui ping ei ületa kõige rohkem 100ms siis lagg mis toimuma hakkab on talumatu.
Või kui ma üritan tv-sarju netist vaadata, sureb kiirus lihtsalt ära, pean backgroundi panema youtube video käima, et see mõistaks, et peab üldse midagi tegema, ja see ka ei aita eriti.
Samuti ükspäev kogesin msniga probleemi, kus msn tõi probleemiks "default gateway is offline".
Ajutised lahendused on veel ka arvuti restart või pulga tagant ära võtmine pikemaks ajaks kuigi ei ole garanteeritud, et need ka alati kindlasti aitavad.
Sarnaseid probleeme kogeb ka mu sõber.
Olen välja lülitanud ka oma firewall-i ja antiviruse, aga need ei ole mingit vahet teinud.
Kui siia lõppu jõudsid, siis aitäh ja vabandust, et asja nii pikale venitasin.
Aga kas oskab keegi siis öelda, mis võib probleem olla, kas see on minu poolne või nende. Tean, et peaksin nendega ühendust võtma aga ma ei usu eriti, et sealt midagi mõistliku tuleb, aga kes teab. Üritan neilt ka vastust saada homme....
Aitäh
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
01.11.2012 21:42:25
|
|
|
Ju siis selle konkreetse masti piirkonda on piisavalt uusi kasutajaid juurde tekkinud, tõmbavadki õhtul toru umbe?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tical
HV kasutaja

|
01.11.2012 21:45:07
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Ju siis selle konkreetse masti piirkonda on piisavalt uusi kasutajaid juurde tekkinud, tõmbavadki õhtul toru umbe? |
Olen ise ka selle peale mõelnud aga elan maal, 40km Rakverest ja ei usu, et siin piirkonnas järsku nii palju inimesi on, et kogu teenus umbes, aga kes teab.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.11.2012 21:47:55
|
|
|
Mobiilsideoperaatorid on agressiivselt mobiilset netti müünud viimastel kuudel, võib vabalt olla
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tical
HV kasutaja

|
01.11.2012 21:59:14
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Mobiilsideoperaatorid on agressiivselt mobiilset netti müünud viimastel kuudel, võib vabalt olla  |
Eks ma helistan ja ütlen neile siis, et tahaks teenust mida lubasite ja millele ma alla kirjutasin ja mille eest maksan See kindlasti aitab....
Nojah nüüd saan jälle 720p videoid youtubest vaadata, ning laeb kohe kuskil 2min video ära ka. Ohjah....
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
02.11.2012 00:22:37
|
|
|
Tical kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Mobiilsideoperaatorid on agressiivselt mobiilset netti müünud viimastel kuudel, võib vabalt olla  |
Eks ma helistan ja ütlen neile siis, et tahaks teenust mida lubasite ja millele ma alla kirjutasin ja mille eest maksan See kindlasti aitab....
Nojah nüüd saan jälle 720p videoid youtubest vaadata, ning laeb kohe kuskil 2min video ära ka. Ohjah.... |
Ja nemad ütlevad, et m-internetiga ei saagi maksimaalset lubatud kiirust 100% lubada ning et võrk on ülekoormatud ja üldiselt oled ise loll, et nendega lepingu sõlmisid. Been there, done that.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
03.11.2012 18:04:43
|
|
|
Sama probleemiga olin umbes pool aastat tagasi. Kui sa hoolega lepingut loed siis nad ei garanteeri sulle midagi ainult lubavad kasutada seal kus võimalik kui sa tahad Peale 18 midagi pingides tuli vahepeal nt 4 timeouti jutti mis tähendab, et online mängud võisin ära unustada... Kui sa tähtajalist lepingut ei teinud siis kaalu alternatiive. Ja noh ma kasutasin seda pulka Tartu linnas veel ja need suht ütlesid, et jah on ülekoormatud aga ei tea millal midagi tehakse. Ma ei taha teada mis nad siis maapiirkonna kohta ütlevad.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|