Mul jälle võimatu mängida mängu.... Esitek on mul kõik setingud põhjas... Õues veel kuidagi saab liikuda, kuid ega eriti röömu ei valmista. Kasutada saan vaid kettalõikurit, kuna mäng ise ei jõua mu püssi nii kiiresti laadida kui vaenlased tulevad... Esimese leveli teine osa. Sees on võimatu liikuda, üks samm ja vastu seina. Kettaslõikuriga saab veel liikuda... Enivei suht võimatu mängida....
Kolle tuleb hordide viisi ja neist jooksed ketasaega lihtsalt läbi mitu korda ja surnud nad ongi.... Enivei alguse video oli paljulubav....
Olen proovinud ka prose afinifitis teise välja lülitada, natsa läheb paremaks, aga ikkagi võimatu mängida
kõik veaparandused on ka peal....
ideesid on kuda se mäng normaalselt tööle saada? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
aga kus "lumise silla" osas paar saladust on?
tahan kõiki TARO kaarte saada aga see jääb saladuste, moona jms leidmise taha
muidu mäng hea ja jookseb hästi _________________ M: kasutatud laua- ja sülearvuteid, küsi PS-i kaudu
Kunagi ei saanud lõpukolli tapmisega hakkama ja nii ta pooleli jäigi. Teist korda seda killimist enam läbi teha kuidagi ei viitsiks _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Probleem, et mäng jookseb kuidagi väga kehvasti. Hakib, ja on aeglane jne, ei aidanud ka video sätete madaldamine.
Masin ise uus, Q6600 ja 8800gts videokaart. aga mäng ei jookse. värsked driverid peal, värske XP install kah tehtud. (NFS caron, jookseb aga ilusti..)
Vana kaardi peal, ehk siis 9800xt, jooksis mäng väga ilusti..
Milline see lõpuboss üldse oli? nii kaua aega tagasi mängisin selle läbi, et ei mäletagi enam sealt midagi.. 2005 jõulud olid vist icon_razz.gif
Algul tapsid vaime ja siis mingi aeg muutus maailm selliseks kui sa oled DEEMON modes ja killid Luciferi _________________ M: kasutatud laua- ja sülearvuteid, küsi PS-i kaudu
Sokimeez, Äkki ei meeldi mängule see quad prose? Lähene sellelt poolt, äkki aitab. Pane ühe tuuma peal jooksma vms.
Tänud, asi töötab
Lihtne lahendus, aga olles värske mitme-tuumalise omanik, ei tulnud selle pealegi kohe.
Kuidas aga seada nii, et Painkiller käivitudes kasutaks alati ainult ühte tuuma?
Et ei peaks peale painkilleri käivitamist, jälle hakkama task manageri alt eraldi sättima.
Njaa , üle pika aja lasin Painkilleri uuesti peale ja olen juba viimasesse acti jõudnud ja alles nüüd panin tähele et paar relva ning levelit on puudu kui Insomnia raskusastmega mängida . Miks nii?
Njaa , üle pika aja lasin Painkilleri uuesti peale ja olen juba viimasesse acti jõudnud ja alles nüüd panin tähele et paar relva ning levelit on puudu kui Insomnia raskusastmega mängida . Miks nii?
Selleks et kõiki tasemeid avada, tuleb mäng läbida Nightmare raskusastmel. Täpselt ei mäleta enam kui palju need Tarot kaardid rolli mängisid. _________________ "When trouble arises and things look bad, there is always one individual who perceives a solution and is willing to take command. Very often, that individual is crazy. "
- 100 % UNCUT version in all languages
- A modern remake of the Classic shooters, Painkiller and Battle Out Of Hell
- 14 adrenaline filled levels, including 4 Boss levels
- Over 30 of the nastiest, darkest creatures from Hell
- Devastating and unique arsenal of weapons
- Singleplayer and Co-operative Campaigns spread across 4 Chapters
- PvP and PvE Multiplayer modes
- The soundtrack is forged in the same furnace as the weapons: heavy metal