Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Intervalliga pildistamine -> videoks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 02.12.2011 10:29:15 vasta tsitaadiga

väike katsetus kõrvalasuvast ehitusobjektist

Link

ja veel üks katsetus õhtul:

Link
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sixten
HV Guru

sõnum 05.12.2011 23:47:47 vasta tsitaadiga

Pole minu tehtud video, aga pidin siia lihtsalt postitama icon_biggrin.gif http://vimeo.com/channels/staffpicks#10473525
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
Piipz
HV veteran
Piipz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2011 16:19:21 vasta tsitaadiga

Töökaaslane meisterdas kuskil 1cmx0,5cmx0,5cm junni, mis käib remote pessa ja teoreetiliselt peaks see ise oskama timelapse teha.
Ehk siis vajutad shutterit, vajutad näiteks 25 sekundi pärast uuesti shutterit ja siis ta peaks kasvõi lõpmatuseni iga 25s tagant pilte tegema.
Kui aega saan, teen sellest vidinast pildi ka.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
EnnH
HV kasutaja
EnnH

sõnum 17.12.2011 21:29:16 vasta tsitaadiga

Mingi öö ammu olin õues pildistamas, juhuslikult avastasin, et mingi veider kuma paistab põhja pool:

Link

flake
HV veteran

sõnum 17.12.2011 21:42:58 vasta tsitaadiga

väga viis thumbs_up.gif
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 02.01.2012 10:43:51 vasta tsitaadiga

Aastavahetus. 5 sek intervall, GoPro HD Hero2 lainurk.

Link

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.02.2012 12:22:01 vasta tsitaadiga

pootsman, pikalt gopro suudab intervalliga pilte teha, on sul infot?

pmst tahaks leida mingit seadet, mille võib jätta teadmata ajaks ise pildistama, ideaalis võiks tal olla toiteadapteri lisamise võimalus ning näiteks 8-16 gigasele kaardile mahuks ilmatuma aeg ära kui iga 6h tagant üks pilt teha näiteks aasta jooksul.

on üldse selliseid "dedicated" lahendusi saadaval... tahaks teha timelapset aga no igapäevaselt täpselt samas kohas olla ja mürada mul poleks püsivust... paneks jublaka paika ja las pildistab kasvõi terve suve...

tsitaat:
Töökaaslane meisterdas kuskil 1cmx0,5cmx0,5cm junni, mis käib remote pessa ja teoreetiliselt peaks see ise oskama timelapse teha.
Ehk siis vajutad shutterit, vajutad näiteks 25 sekundi pärast uuesti shutterit ja siis ta peaks kasvõi lõpmatuseni iga 25s tagant pilte tegema.
Kui aega saan, teen sellest vidinast pildi ka.

Kas ta neid veel viitsib teha või äkki on selliseid lausa kuskil müügis. Huvitav idee, hakkan otsima.

edit: miks ka mitte, peeglile adapter külge ning pole vaja aku pärast ka muretseda

http://www.ebay.co.uk/itm/Time-Lapse-Photography-Timer-Intervalometer-DSLR-/150739339136?pt=UK_Photography_DigitalCamAccess_RL&hash=item2318c3c780#ht_2870wt_954

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.02.2012 12:29:34 vasta tsitaadiga

Tean, et mu 60d'le on võimalik seinast voolu võtta ning magiclantern'iga peaks saama intervalli päris mitme tunni peale panna küll. Mälukaardiks peaks sobima vähemalt 32GB, võimalik et ka suuremad töötavad kuid isiklikult pole proovinud.

Samas suts kaheldav kas sa ikka soovid ~1.5k jagu tehnikat kusagile omapäi vedelema jätta icon_razz1.gif Kui asi jääb kusagile toasooja varjule siis tõenäoliselt lihtsalt poogiks mõne suts asisema veebikaamera mõne panni arvuti külge ja laseks sel klõpsida omaette seal. Vaba looduse kätte mitmeks kuuks vedelema jätmiseks on ikka päris vastupidavat aparatuuri tarvis ning odav lõbu ei saa see olema.

Samuti suts kahtlen, et saaks tõepoolest 6h tagant pilte teha 24/7 ilma järelvalveta. Fotoka võid ju automaatseadetesse jätta (säri + ISO) kuid suts kahtlen, et suudab genereerida kasutatavaid pilte nii kesköösel kui päeval.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.02.2012 12:36:14 vasta tsitaadiga

No tuppa ma ei viitsi hakata eraldi ups'i ja arvutikasti ostma sellejaoks (elektrikatkestused ja muidu hangumisi tuleb ikka ette). Webcamiga tegin ükskord seda pulli aga nende kvaliteet annab ikka väga soovida.

Kindlasti ei jätaks ma tehnikat kuskile maantee äärde piimapuki peale vedelema. Eks ikka soojast toast läbi akna.

Kui mul oli PowerShot G1, siis sellel käis adapter külge, ma ei mäleta kas G5 puhul oli mul juba eraldi laadija või käis ka adapter külge... heameelega ostaks ühe PS G seeria alates G5'st (loll olin, et kunagi maha müüsin) ja topiks selle ebay remote külge... iga EOS jaoks müüakse toiteplokke mille kontaktid lähevad akulaadse jubinaga ilusti kaamerasse (akukaanel on juhtme jaoks auk ka olemas, reeglina kummijullaga kaetud...)

Drakan
HV vaatleja
Drakan

sõnum 24.08.2012 11:34:15 vasta tsitaadiga

Asjalik DPS artikkel time-lapse'i kohta.
phobic
HV kasutaja
phobic

sõnum 01.11.2012 14:40:13 vasta tsitaadiga

Tegin ka siis esimese katsetuse:
http://www.youtube.com/watch?v=8glHpHmANGY&feature=plcp
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Risto40
HV vaatleja

sõnum 02.11.2012 11:40:27 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tean, et mu 60d'le on võimalik seinast voolu võtta ning magiclantern'iga peaks saama intervalli päris mitme tunni peale panna küll.

Magiclanterni pole proovinud ega saagi, kuna mu kaamera liiga vana ega ole sobilik magiclanterni jaok. Kuid intervallvõtet saab ka spets pultidega teha. Korra olen proovinud ja tuli välja küll.
Kui mõni pult huvitab, mis intervallvõtet toetaks, siis on mõned pakkuda http://www.hundiurg.eu/m/puldid.php Manuali järgi peaks intervallvõtte saama üles seada suisa pea 100 tunni peale.
tagasi üles
oobika
HV vaatleja

sõnum 03.01.2013 14:58:49 vasta tsitaadiga

Asub ise ka TimeLapse tegema, suvel sai tehtud mõned HTC Desire telefoniga. Kui aastaid järjest tahad pilte tegema panna, siis osta mingi android pann millel parem kaamera peal ja lükka laadija seina, tarkvara peale, teibiga kinni ja pildistama.

http://www.youtube.com/watch?v=gD7G8zkuLss

Nüüd plaanis osta Canon 350D või PowerShot SX1 IS. CHDK tarkvara peale ja saab kõike kruttida. - Odav lahendus kogemuste saamiseks. Sest katik kestab ~50k pilti.
Kilose kaameraga ei ole tore pool eluiga "koolirahana" kulutada.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 05.01.2013 19:12:31 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:

pmst tahaks leida mingit seadet, mille võib jätta teadmata ajaks ise pildistama, ideaalis võiks tal olla toiteadapteri lisamise võimalus ning näiteks 8-16 gigasele kaardile mahuks ilmatuma aeg ära kui iga 6h tagant üks pilt teha näiteks aasta jooksul.

Pole küll päris see mida mõtlete, aga üks huvitav startup vidin mis kevadel peaks välja tulema on http://memoto.com/

ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 05.01.2013 20:40:15 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
pootsman, pikalt gopro suudab intervalliga pilte teha, on sul infot?

on üldse selliseid "dedicated" lahendusi saadaval... tahaks teha timelapset aga no igapäevaselt täpselt samas kohas olla ja mürada mul poleks püsivust... paneks jublaka paika ja las pildistab kasvõi terve suve...

http://www.overall.ee/tootekataloog/Automaatpildistajad.aspx?kategooria=1985
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Intervalliga pildistamine -> videoks mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.