praegune kellaaeg 18.06.2025 00:54:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
seg4ne
HV vaatleja
|
12.04.2013 19:33:17
Ruuteriga probleem |
|
|
Tere
Tuleb kaabel Thomson TG 784-lt Linksys-le mis on tehtud access pointiks. Probleem nimelt selles, et kui ma porte avan siis ma lähen arvutis Network alla, kust võtan ruuteri properties ja sealt lisan mis iganes pordi avada tahan, kõik töötab hästi, aga kui ruuterile restart teha kaovad need sealt ära. Kas see peabki nii käituma või on võimalik kuidagi perma neid sinna jätta? Läbi ruuteri lehe ma kõike porte lahti teha ei saanud, seepärast sedasi avangi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
13.04.2013 18:28:16
|
|
|
Miks sa läbi ruuteri kõiki porte lahti teha ei saanud? Tõenäoliselt läbi arvuti sellise võrguseadme seadistamine ei võimalda sätete salvestamist ja peale restarti need kaovad. Ausalt-öeldes ma ei olegi kunagi läbi arvuti marsruuterit seadistanud, seega ei oska isegi täpsemalt kommenteerida, mismoodi arvuti ruuteriga üldse suhtleb ja mismoodi see seadistamine käib.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Da QoX
HV vaatleja

|
17.04.2013 08:13:12
|
|
|
Äkki ruuteri firmware update teeb imesid ja läbi brauseri õnnestub ikka kõik avada.
_________________ haxx
Kõik uus teretulnud. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|