Kas ta mitte ei paku välja, et tehtavale .pst failile pandaks parool?
Ei anna valida vaid küsib.Kas mingites sätetes on linnuke panemata?
Multi Password Recovery ka ei leia selle passwordi.Ise ei ole passwordi alla pannud
Kui OK vajutada siis ei salvesta.Kusagil on seadetes jama,teises arvutis seda probleemi ei ole aga sinna tahaks 2GB andmeid üle viia.... Lahendus leitud:http://www.nirsoft.net/
Vabavaraline "PstPassword" leidis koodid.Kuidas koodid peale tulid on arusaamatu,siiani ükski teine proge ei lahendanud probleemi.
Tänud, just sattusin oma lollusest sama asja otsa. Tahtsin olla kaval ja nihutada oma pst fail dropboxi, mõtlesin et olen väga "andekas" ja nii on koguaeg meilindus nö back up-itud. Kahjuks tuli teade, et " see outlooki file on not Accessible" liigutasin tagasi aga ikka on send recieve error #The Outlook data file can't be accessed# . Uurisin õpetusi ja targeim tegu oli luua uus konto Control Panel mail jne... aga siis kui käivitad Outlooki uuesti küsib parooli ja kuigi ma polnud seda aktiivsena hoidnud ei mäletanud ma seda parooli enam ( tõesti kunagi olin mingi test perioodi seda proovinud) ja tänud see programm ajas asjad korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.