praegune kellaaeg 16.06.2025 16:56:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m6mminz
HV vaatleja
|
21.10.2012 13:59:22
speedtouch wifi. |
|
|
Tere.
Probleem on selline: arvuti ei leia mul üles enda ruuteri wifit (home network wifi). Lihtsalt seda ei ole wifi nimekirjas. Vahel lambist kui arvuti käima panen connectib automaatselt, aga üldjuhul seda lihtsalt ei ole. Milles võib olla probleem? Ruuter peaks olema siis miski Thomson ST780. Ruuteri konfiguratsiooni vaadates wifi alt näitab, et on täitsa olemas, aga wifi nimekirjas seda lihtsalt ei ole. Mul on juba nii kopp ees. No milles võib olla probleem?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.10.2012 18:26:10
|
|
|
Wifi tuli põleb? NutiTelefon wifit näitab?
Muuda wifi kanalit alustuseks.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
priibe
HV vaatleja

|
29.10.2012 15:00:11
|
|
|
Kui sa elad kortermajas siis alustuseks tõmba omale selline programm nagu netstumbler või inssider programm. Sellega näed ümbritsevate wifikanaleid, sealt leiad omale kõige paremini vaba kanali. Tavaliselt thompsoni ruuterid paigutavad oma wifisid kas 1 või 6 kanalile. Minul kodus on näiteks 12 kanal kuna sinna tavaliselt keegi ennast ei paigalda. Seal menüüs kus on kanalid thompsoni enda lehel, siis võta linnukene ära mingi allow brodcast vms. Ma usun sellise asjana peaksid tööle saama selle kindlasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|