praegune kellaaeg 18.06.2025 15:38:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
14.02.2013 13:49:09
Deloitte: 90% paroolidest satub tänavu rünnaku alla |
|
|
Deloitte ennustab oma värskes tehnoloogia, meedia ja telekommunikatsiooni ülevaates, et 90% kasutajate tehtud paroolidest satub tänavu rünnaku alla.
Loe edasi ituudistest.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.02.2013 14:22:39
|
|
|
... ülejäänud 10% on nii üldteada, et neid pole mõtet rünnatagi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka_
HV vaatleja
|
15.02.2013 15:58:10
|
|
|
tsitaat: |
Aastaid on peetud piisavalt turvaliseks vähemalt kaheksa tähemärki pikka parooli, mis sisaldab nii tähti kui ka numbreid. Sellise parooli kõigi variatsioonide järeleproovimiseks ja selle lahti murdmiseks kulub tavalisel arvutil terve aasta. |
Artiklis õige jutt. Tihti just need erilised nõuded panevad inimesed uut parooli välja mõtlema ja see juhtubki olema väga tüüpilise mustri järgi nt. nimi + numbrid. Veel on võimalik, et nõudmised põhjustasid väga keeruka parooli ja kasutaja on selle faili või paberile kirjutatud ja siis on arvutisse või selle lähedusse sattudes need väga lihtne kätte saada.
Kõige häirivam ongi see, et mul on tavalises kasutuses parool(mitu sõna üksteise otsa topitud), mille teoreetiliseks läbiproovimiseks kulub mitu suurusjärku rohkem aeg kui artiklis mainitu, aga nende idiootsete nõudmiste pärast pean veel numbreid, sümboleid, suuri tähti vms juurde leiutama ja siis ununeb ära, mis kus oli.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
16.02.2013 18:34:01
|
|
|
Mina olen oma turvalisuse LastPassi hoolde andnud - tema genereerib mulle 24 kohaliseid paroole, kus on kasutatud ka erimärgid. Kui leht peaks murduma, siis olen ma hädas
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|