praegune kellaaeg 23.06.2025 18:22:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Stn
Kreisi kasutaja
|
15.04.2010 23:35:55
Huawei E220, Windows 7 enterprise 32 bit ja EMT SIM kaart |
|
|
Oleksin tänulik nõu eest, kui kellelgi mainitud kooslus töötab!
Modem on device manageri järgi kenasti installeerunud, saab seda sealt edukalt queryda jne. Seda rohkem kui ühe katsetatud-flässitud f/w puhul. Aga Huawei Mobile Partner, ja selle erinevad versioonid ja erinevad operaatorite poolt bränditud variandid, mida proovisin, keelduvad järjekindlalt modemit leidmast.
Miks ma lootust päris kaotanud pole: vodafone.uk lehelt tõmmatud viimane Mobile Connect suutis modemi leida, kuid paraku keeldus sisulisest koostööst, kuna tema jaoks vale operaatori SIM (ilmselt Elisa kui Voda partneri kaardiga oleksin juba või sees, kuid paraku olen sunnitud EMTi kasutama).
XP ja Vista all (pro/enterprise 32 bit) on E220&EMT comboga positiivne töökogemus olemas (konkreetse modemi ja kaardiga ka praegu edukalt katsetatud).
EDIT: Sain tööle. EMT-st soovitati sarnaselt mõnele foorumile seda: http://www.huawei.com/mobileweb/en/doc/list.do?type=-1&id=736 (esimene „client software“ 5.sept.2008). Selle olin ma tegelikult küll juba eile õhtul viimasena peale flässinud, enne käesoleva teema algatamist, ja järjekordselt edutult koduarvuti W7-ga (ja edukalt sama masina XP-ga) katsetanud.
Hommikul leidsin aga siit: http://www.fonboard.de/viewtopic.php?f=3&t=4337 ühe järjekordse e220 plaaditõmmise, panin modemi W7-ga tööarvutisse mis seda modemit varem näinud polnud, mountisin ja installisin tõmmise sisu ära ja asi töötab! Roogin õhtul koduarvuti modemijurast puhtaks ja proovin siis ka seal. HEtkel siis Mobile partner ütleb versiooniks 11.002.03.16.03 ja modem device manageris 2.0.3.825 ja 30.07.2009.
Kui seda foorumi linki poleks tohtinud siia panna, siis vabandan ja mode võiks ära kustutada!
EDIT2: proovisin nüüd kodumasinasse värskelt installitud W7-ga: nüüd toimib kohe huawei lehel oleva tarkvaraga, mille olin siis juba varem modemisse flashinud. Järelikult oli minu kodumasina senises W7 installatsioonis midagi hapuks läinud, mingi konfliktne driver vm. tarkvara ja enne viidatud saksakeelse foorumi lingi võib seega ilmselt ära unustada
Niisiis on teema end minu jaoks vist ammendanud
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
20.10.2012 07:08:03
|
|
|
ma ei saa installimagi hakata.
Teeb nii, nagu ma mängiks USB juhtmega. Torkaks sisse, tõmbaks välja-torkaks sisse, tõmbaks välja.
Ei tea, kas seade on vigane või mis.
Kapi otsast leidsin, seega seisukord on teadmata.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|