praegune kellaaeg 19.06.2025 00:56:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
04.10.2012 14:55:16
Facebookil 1 miljard kasutajat |
|
|
link :: Facebook - Mark Zuckerberg
Facebook asutaja Mark Zuckerberg teatas täna hommikul oma seinal, et Facebookil on nüüd 1 miljard kasutajat, kes igakuiselt vähemalt korra oma kontosse sisse logivad.
tsitaat: |
This morning, there are more than one billion people using Facebook actively each month.
If you're reading this: thank you for giving me and my little team the honor of serving you.
Helping a billion people connect is amazing, humbling and by far the thing I am most proud of in my life.
I am committed to working every day to make Facebook better for you, and hopefully together one day we will be able to connect the rest of the world too. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mialia
HV vaatleja
|
10.10.2012 14:23:58
|
|
|
Olen aus ja ütlen, et mul hakkab vist teatavat sorti sõltuvus juba sellest Facebookist tekkima...olen mõelnud, et peaks konto kustutama aga ei saa, liiga palju head informatsiooni saan sealt seoses oma hobiga ja on ka muid hüvesid lisaks sellele...oeh
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
10.10.2012 21:07:29
|
|
|
Ee..selle info saab ju ühe-kahe .zip failina downloadida sealt.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|