praegune kellaaeg 17.06.2025 21:13:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
04.10.2012 00:41:07
CSS nupud piltidena |
|
|
Mul on tehtud lingi taustad piltidega. Ehk siis kolm pilti : default, hover ja active. oskab keegi öelda, et kas see on CSS koodi viga või lihtsalt ei jõua pilte nii kiiresti laadida, et hoverdades jätab korraks justkui lingi ilma taustata (iga kord kui lehele uuesti tuled).
Küsin siis juba seda ka, et mul on blogi vaade, kus on palju artikleid. Igal artiklil on peale teksti ka pilt ja link( nupp). Et kui ma nüüd üle nupu liigun hiirega või selle peale, et siis pilt muutub, näiteks mustvalge ja värviline või lihtsalt opacityiga tehtud. Kas seda saab kuidagi teha javascriptiga? Et igal nupul on justkui sama id või class ja samas igal pilt on ka sama classi sees. Et vb juhtub sis nii, et kui liigun nupule, siis muutuvad kõikide artikli piltide opacity?
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
04.10.2012 10:13:23
|
|
|
kasuta sprite (pane kõik kolm pilti üheks kokku ja muuda erinevate piltide kuvamiseks lihtsalt background-position'i). Hetkel lihtsalt hakatakse hover/active pilti laadima sel hetkel, kui seda esimest korda kasutajale kuvama hakatakse. Sellest ka viivitus
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
ener
HV vaatleja
|
16.10.2012 15:15:58
|
|
|
Oskab keegi aidata, et kuidas kirjutada seda "toggleClass"-iga. Et ma saan küll classi sellega lisada, aga samas ta ei peida ja ei tee nähtavaks siis neid teisi div-e. Ning kuidas peaks lisama selle, et kui klikin lang-arrow peale, et siis tuleks nagu sujuvalt more-lang lahti vms ja uuesti klikkides sujuvalt kaoks?
$("div.more-lang").hide();
$(".lang-arrow").click(function() {
$(".lang-arrow").addClass("more");
$("#lang").hide();
$("div.more-lang").show();
});
$(".lang-arrow .more").click (function (){
$("div.more-lang").hide();
$("#lang").show();
$(".lang-arrow").removeClass(".more");
}); |
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|