praegune kellaaeg 03.08.2025 13:44:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
villu70
HV Guru

|
16.07.2025 21:23:10
|
|
|
vaatasin järgi, mul delfi 6€ eurot kuus...... kui put5i5 peab elu olema , et sellise summa pealt mingi kiun ülesse vedada?
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.07.2025 21:30:03
|
|
|
villu70 kirjutas: |
vaatasin järgi, mul delfi 6€ eurot kuus...... kui put5i5 peab elu olema , et sellise summa pealt mingi kiun ülesse vedada? |
ma maksan, pole kiunu, aga lihtsalt, iga sitt tahab oma äppi.
iga asja jaoks oma äpp......
Ja kas ma just vaid 1 saate pärast hakkaks tellima....isiklikult mitte. Õnneks loen ka duudiseid
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
16.07.2025 21:53:01
|
|
|
vaatasin järgi, mul delfi 6€ eurot kuus...... kui put5i5 peab elu olema , et sellise summa pealt mingi kiun ülesse vedada? |
Ei vingu aga asjad toimisid ennem ilusti. Tüüpiline, lõpetame ära toimiva asja, teeme ise seda asja mis lõppeb put5i minemisega, et siis ringida tagasi tulla toimiva asja juurde.
Et sellest mustrist ka kunagi ei õpita, igaüks peab ikka ise selle ämbri ära kolistama
Mul on tasuline Spotify jne.
Kui put5i5 peab mõtlemine olema, et oma kuulajaskonda vähendada
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
19.07.2025 23:59:20
|
|
|
Mul on Delfi tellimus, aga podcaste kuulan podcasti rakendusega. Kiiremalt kuulamine, pauside eemaldamine, alguse/lõpu eemaldamine, kõik ühes kohas, automaatne allalaadimine jne. Ei viitsi ühe podcasti pärast küll mingit rakendust alla laadida. Jääb siis kuulamata, natukene on kahju küll.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
20.07.2025 10:38:21
|
|
|
tsitaat: |
Ei viitsi ühe podcasti pärast küll mingit rakendust alla laadida. Jääb siis kuulamata, natukene on kahju küll.
|
Olen saate kuulaja olnud aastaid, alates Kuku raadiost kuni Delfi Taskuni. Kolivad liiga tihti platvormide vahel ning tagatipuks nüüd raha ainult selle saate jaoks maksma hakata ei tundu ratsionaalne. Jäävad ühest kuulajast veel ilma.
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|