praegune kellaaeg 20.06.2025 16:20:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Clone^
HV kasutaja
|
09.10.2012 21:01:35
Vajan abi ühe programmi jooksutamiseks samaaegselt mitme IP pealt windowsi keskonnas |
|
|
Tervist,
Olukord on selline, et vaja jooksutada näiteks chrome.exe-t windowsi keskkonnas samaaegselt mitme IP pealt.
Erinevaid programme läbi erinevate võrgukaartide käima panna ei ole mingi probleem, kasutades programmi nimega ForceBindIP (http://www.r1ch.net/stuff/forcebindip/).
Probleem seisneb selles, et kui ma ühele appile juba ForceBindIP peale panen ja üritan seda teha ka sama programmi järgnevate launchidega, asi lihtsalt ei toimi (olen proovinud programmi käivitada näiteks mõnes teises folderis). Kas on võimalik kuidagi asja tehniliselt nii lahendada, et ma saaks soovitud tulemuse läbi ForceBindIP?
Proovisin ka virtualiseeritud masinaid, kuid nende ressursivajadus läheb liiga kulukaks. Mul oleks vaja, et programmil oleks otsene raua ligipääs ja igasugune virtualiseerimise- ja muu jama ei raiskaks oluliselt jõudlust.
//Probleem lahendatud läbi MKLINKi.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|