Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Vajan abi ühe programmi jooksutamiseks samaaegselt mitme IP pealt windowsi keskonnas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Clone^
HV kasutaja

sõnum 09.10.2012 21:01:35 Vajan abi ühe programmi jooksutamiseks samaaegselt mitme IP pealt windowsi keskonnas vasta tsitaadiga

Tervist,

Olukord on selline, et vaja jooksutada näiteks chrome.exe-t windowsi keskkonnas samaaegselt mitme IP pealt.

Erinevaid programme läbi erinevate võrgukaartide käima panna ei ole mingi probleem, kasutades programmi nimega ForceBindIP (http://www.r1ch.net/stuff/forcebindip/).

Probleem seisneb selles, et kui ma ühele appile juba ForceBindIP peale panen ja üritan seda teha ka sama programmi järgnevate launchidega, asi lihtsalt ei toimi (olen proovinud programmi käivitada näiteks mõnes teises folderis). Kas on võimalik kuidagi asja tehniliselt nii lahendada, et ma saaks soovitud tulemuse läbi ForceBindIP?

Proovisin ka virtualiseeritud masinaid, kuid nende ressursivajadus läheb liiga kulukaks. Mul oleks vaja, et programmil oleks otsene raua ligipääs ja igasugune virtualiseerimise- ja muu jama ei raiskaks oluliselt jõudlust.

//Probleem lahendatud läbi MKLINKi.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Vajan abi ühe programmi jooksutamiseks samaaegselt mitme IP pealt windowsi keskonnas
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.