Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Ordi läpakad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2007 22:10:51 vasta tsitaadiga

osadel on see "näpp läbi ekraani taguse" paremini märgata osadel raskemini. Enda HP NC6400 õnnestub kah kuigi sutsu peab suruma. T60 vms üritasin kah aga eriti midagi läbi sealt ei tulnud (loe: kartsin et lõhun ära kui veel tugevamini surun)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pupsik46
Kreisi kasutaja

sõnum 18.12.2007 17:24:25 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
osadel on see "näpp läbi ekraani taguse" paremini märgata osadel raskemini. Enda HP NC6400 õnnestub kah kuigi sutsu peab suruma. T60 vms üritasin kah aga eriti midagi läbi sealt ei tulnud (loe: kartsin et lõhun ära kui veel tugevamini surun)
Tagant pidi ikka päris kõvasti vajutama, et ekraanile ilmuks laik. Rohkem paindus kahe hinge vahelt läbi. 17" ekraanil oleks olnud paslik 3 hinge.
Pro7
Kreisi kasutaja
Pro7

sõnum 01.03.2008 11:37:11 vasta tsitaadiga

Endal Enduro AL PD II, kisub sinna kolme aasta poole - vaikselt hakkavad suremis märgid ilmuma
Aga üldiselt olen väga rahul, korra olen garantiis käinud, sai jahutus ära vahetatud, see kipub nüüd uuesti ära surema. Aga hinged jms on täiesti thumbs_up.gif, kuidagi ei mõista üldse seda hingete probleemi, mis te peksate neid haamriga või kuidas kurat need kõigil ära murduvad jms?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.03.2008 12:30:38 vasta tsitaadiga

Pro7 kirjutas:
Endal Enduro AL PD II, kisub sinna kolme aasta poole - vaikselt hakkavad suremis märgid ilmuma
Aga üldiselt olen väga rahul, korra olen garantiis käinud, sai jahutus ära vahetatud, see kipub nüüd uuesti ära surema. Aga hinged jms on täiesti thumbs_up.gif, kuidagi ei mõista üldse seda hingete probleemi, mis te peksate neid haamriga või kuidas kurat need kõigil ära murduvad jms?

igaüks kasutab läpparit erinevalt (osad hoiavad lauapeal osad tassivad kaasas milleks läppar nagu mõeldud ongi) ning nagu 100x öeldud on ordi läpparid igasugu korpustesse topitud ning sealt tuleb ka erinevus kuidas kellelgi mingi asi laguneb.

tagasi üles
pupsik46
Kreisi kasutaja

sõnum 01.03.2008 12:36:34 vasta tsitaadiga

Hinged on odavalt tehtud, metalli hoitakse kokku. Ja nii ta lähebki suvalisel kaane avamisel katki. Ka äriklassi arvutitel ning muidugi peale garantiiaega.

03.12.07 sain Ordilt meili "Tere,
tellimus vastu võetud. Orienteeruv tarnaeg on 1-2 kuud."

Kaks kuud juba möödas, aga ühendust pole ikka võetud.

angel
HV Guru
angel

sõnum 01.03.2008 12:38:59 vasta tsitaadiga

see "võtame ühendust" on teada mõiste.... üldiselt tasub ise pinda käia kui väga kauaks läheb... ma ootasin vist üle 2 kuu oma CRT monitori kohta vastust mis remonti läks. Kuna akadeemia teel parandatakse neid siis mõtlesin et küllap läheb aega ja ei tüüdanud neid. Pärast tuli välja et asi oli juba mõnda aega tagasi toodud ordi garantiisse icon_lol.gif
tagasi üles
-ordi-
HV vaatleja

sõnum 25.09.2012 10:42:31 vasta tsitaadiga

Olen omanud kolme Ordi läpakat, kõik on otsad andnud ja tundub, et sama veaga. Töötavad nii 2-3 aastat ja siis lihtsalt ühel heal päeval hakkab lambist kokku jooksma (täielikult).
Kahel isendil neist oli NVidia kaart, mõlemad täielikud ahjud. Müra ja korpuse kvaliteet on jube, kahe käe vahel painutades ma ei imestaks üldse, kui seal midagi murduks icon_smile.gif

Aga noh, vbl on nüüd nende uutega midagi muutunud? Aga üldiselt Clevot tootjaks ei loeks. Sis kiibistik on üks hullemaid, mul oli 3a vana Ordi arvuti paremate näitajatega kui T61 aga töötas aeglasemalt vähemalt visuaalselt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Ordi läpakad mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.