Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ener
HV vaatleja
|
26.09.2012 22:19:03
SASS - syntactically awesome style sheets |
|
|
Kas keegi on seda kasutanud?
Kui jah, siis sooviks teada, et kas seda saab kasutada ainult lokaalses masinas ehk siis pean convertima lokaalses ja hiljem serverisse laadima vms?
ning sooviks ka natuke seletamist, kuidas seda tööle saada. Inglise keelseid õpetusi olen lugenud, aga tunduvad kuidagi maru segased.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
26.09.2012 22:49:58
|
|
|
Kasutan suht igap2evaselt...
Serveri ots s6ltub platvormist, RoRi peal on n2iteks selline m6nus asi nagu asset pipeline, mis teeb konverdi sinu eest 2ra, enamjaolt mingid bindingud olemas live's asja m6istlikuks tegemiseks, Ruby puhul piisab sass gem'ist, PHPSass v2idetavalt on ka toimiv (ei tea, pole kasutanud).
Mis t2psemalt probleeme valmistab t88le saamisel ?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ener
HV vaatleja
|
26.09.2012 23:50:22
|
|
|
ma proovisin wordpressi peal katsetada pluginaga http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-sass/
See ei toimind või äkki tegin midagi valesti seal. Sain aru et teen koopia style.css-ist ja teen selle style.scss-iks ning lisasin config faili funktsiooni, mis siis peaks automaatselt uuendama. Aga kui ma nüüd lisasin sinna style.scss-i midagi, siis ei toimund küll midagi.
Proovisin siis installida lokaalsesse masinasse. Nagu aru saan peaks commandisse kirjutama "gem install sass", kuid siis annab teate "gem is not recognized as an internal or external command". (sama teate andis ka mu arust kui tahtsin Yii-d proovida).
Et tundub hea asi, aga ei saa aru kuidas kasutama hakata:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 09:57:06
|
|
|
ener kirjutas: |
ma proovisin wordpressi peal katsetada pluginaga http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-sass/
See ei toimind või äkki tegin midagi valesti seal. Sain aru et teen koopia style.css-ist ja teen selle style.scss-iks ning lisasin config faili funktsiooni, mis siis peaks automaatselt uuendama. Aga kui ma nüüd lisasin sinna style.scss-i midagi, siis ei toimund küll midagi. |
Failiõigused said paika ? See reeglina põhiprobleem...
ener kirjutas: |
Proovisin siis installida lokaalsesse masinasse. Nagu aru saan peaks commandisse kirjutama "gem install sass", kuid siis annab teate "gem is not recognized as an internal or external command". (sama teate andis ka mu arust kui tahtsin Yii-d proovida) |
Lokaalses masinas ruby ja rubygems installitud ? Kui ei, alusta sellest... (mis opsüsteem?)
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
27.09.2012 10:23:44
|
|
|
Fukiku kirjutas: |
Kui inimene ajab oma Wordpressi asja, siis milleks talle ruby't vaja on ?  |
No kui ta tahab lokaalsesse masinasse sass-i gemi installida, siis seda rubygems'ita ta ei tee...
Postist jäi mulje, et on kaks muret, millest üks on puuduv gem
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ener
HV vaatleja
|
27.09.2012 18:52:58
|
|
|
Rubygems oli jah puudu.
Aga wordpressis mida sa täpsemalt mõtled failiõiguste all? Et style.css-il peab olema 775? Selle panin ära kui seda mõtlesid. Ma proovin lokaalses masinas tööle saada ilusti, vb saan veits rohkem aimu, kuna asi hetkel veel võõras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|