Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ITeetu
HV vaatleja
|
01.10.2012 11:15:43
Ei taha teha Format Disk`i! |
|
|
Tõesti üritasin "guugeldades" vastust leida aga lihtsalt ei leidnud või ei osanud õigeid märksõnu kasutada. Kuna IT tuttavat ei ole ja ise naisena olen täielik võhik, siis viimases hädas otsin siit abi. Nimelt kindasti probleem teadjatele lihtne aga mina olen juba hulluks minema. Minul olemas Toshiba väline mäluketas, mille juhe läks katki. Ostsin siis uue juhtme aga nüüd tahab et ma "Format Disk" teeksin ennem kui mälukaarti kasutada saan. Paraku mul mälukaardil palju infot ja mitte teps ei tahaks sellest ilma jääda. Kas on mingi võimalus mälukaardile ligipääsemiseks ilma seda tühjendamata? Kuskil foorumis soovitati kasutada sellist süsteemi nagu "Partition Find and Mount" aga see ka ei toimi
Ehk on see teema kuskil hästi lahti kirjutatud, siis palun viidake sellele!
Tänan igasuguse abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
01.10.2012 11:49:08
|
|
|
Kasuta mingit Linuxi live süsteemi, paned arvuti sellepealt tööle ning vaatad kas sellelt saad kettale ligi.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
ITeetu
HV vaatleja
|
01.10.2012 12:19:56
|
|
|
Väga vabandan oma rumaluse pärast aga äkki saab juhendada kuidas ma seda Linux live süsteemi kasutan? Kust ma selle võtan?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
01.10.2012 12:34:41
|
|
|
Oleks tore kui ikkagi leiaksid ITimehe, kellel on piisavalt teadmist ja oskust. Ise näppides võid asja veel hullemaks teha.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|