Tomb Raider is an upcoming platform action-adventure video game with role-playing elements. Published by Square Enix, Tomb Raider is the fifth title developed by Crystal Dynamics in the Tomb Raider franchise. As the first entry in a new Tomb Raider continuity, the game is set to provide no correlation to the entirety of the previous entries in the series; a reboot that emphasizes the reconstructed origins of the culturally influential lead character, Lara Croft
Kindlasti üks oodatumaid mänge minu arvates. Sisu paistab üsna huvitav olema, kuid kahjuks paistab üsna lineaarne. Loodetavasti on ikkagi tegelasele antud natukene vabadust, mis aitaksid mängu pikemaks ja huvitavamks muuta.
Gameplay video järgi ei tundugi enam nii huvitav, kui ma arvasin. Selles osas paistab, et tapad paar inimest ära, seejärel vaatad videot, siis tapad jne. Arvestades, tänapäeval mis erinevate mängude seeriatega on juhtunud, siis ei tohiks see mäng väga raske tulla (kõik mängude seeriad on lihtsamaks muutunud, kui nad vanasti olid). Tuleks sellel vähemalt pikk ja huvitav lugu, siis on üsna võimalik, et sellest võib hea mäng tulla, kuid kas just Tomb Raideri nime vääriline. Kuid mine sa tea, kui mäng väljas on, äkki leidub seal kukalt kratsima panevaid mõistatusigi, kuid vähe usutav.
Ma mäletan, vanasti mängisin Tomb Raider 4, siis see valmistas küll mulle raskusi ja ega ilma õpetusteta ei saanud paljudest kohtadest edasigi.
Ma ei saagi aru, miks mängu tegijad ei tee uue nimega mängu vaid muudavad mängu totaalselt erinevaks, kui varasemad osad? Teenivad enne seeria ära rikkumist korralikku kasumit?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.