praegune kellaaeg 05.08.2025 12:47:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 00:52:37
|
|
|
Ma ei ülista Pro Toolsi saa aru juba, ma lihtsalt teen sinusuguse rumala inimese kulul nalja kes väidab:
olavsu1 kirjutas: |
Mis ajast peale ta teiste helikaartidega töötab? Prootools tuleb ainult koos avid'i kaardiga (tasuta kaasavara) teistega käima ei lähe.
Mul on netist saadus ProTools8 installikas, ma ei saa seda installidagi sest mul pole Protools'i helikaarti. viskab veateate "ProTools hardware not found"
|
Nüüd räägid siin synthidest, mõni tund tagasi ajas juba saja eurone hinnavahe sul pea hulluks et oi kui kallis. Loomulikult on igasugune DAW väga hea kui sinna juurde osta õiged pillid ja õige soft. Ma ei ole kunagi väitnud et näiteks Logic on parim lahendus. Lihtsalt vahe on selles kas sa ostad ühe softi paki ja teed sellega kõike või ostad mõne odavama kust alustada ning sinna juurde sinu poolt lingitud sünthid ja pluginad siis ei tule hind sugugi odavam kui Pro Toolsil või Logic Prol. Ma võin julgelt väita et ESX24 ja suvaline midi klaver võimaldab sul mängida mis tahes mitmetuhande eurost sünti, lisa sinna veel ES1 ja ES2 ja sul pole midagi muud vajagi. Selle asemel et raisata tuhandeid eurosid igasugu lisavidinate peale võid ju võtta hulga odavama korraliku DAW ja natuke riistvara sinna kõrvale. Milles on probleem?
Ma ei ole kunagi väitnud et Pro Tools teeb sinust profi. Ma tean paljusid harrastajaid kes teevad muusikat nii Reasoni kui Fruity Loopsiga, aga see tüütab ära et igas loos on täpselt samad sämplid kasutusel. Ma näen kui palju vaeva nad näevad et leida korralikke sämpleid oma beati või synthi jaoks, milleks seda kõike vaja on kui nii logic kui ka pro tools sisaldab sämpleid mida iga päev raadiost kuuled. Ning mis kõige tähtsam, Logicus on sämpleid ise teha imelihtne, saad täpselt sellise heli nagu ise tahad tänu kaasasolevale plugina pangale. Ja ma ei ütle et näiteks cubase vms ei sisalda häid sämpleid aga kui sa hakkad nüüd hindu võrdlema komplektse stuudio tasemel siis tuleb hind samasse auku. Ehk umbes 1000 euriga tuleb ikkagi arvestada eeldusel et arvuti on olemas. Seega on Pro Tools ja Logic väga arvestatavad DAW-id koos teiste nimetatutega.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 02:21:54
|
|
|
Priido, oeh , ise juhid teema arendust või kuidas? täiesti ise tood sisse igasuguseid ägedaid asju. Mina protoolerina oleksin vait kui haud, las lapsed mängivad asjadega, mis nad leiavad endale jõukohased olema.
Sest kirjutatud on sa võid valida tee, sinna jõuad alati.
Sinu viimasele kirjale vastan siia:
Ma olen proovinud igasuguseid DAW'e. Alustasin Anvil Studio ja creative wavestudioga. Sellele järgnes linuxi aeg kus proovisin ainult vabavaraga hakkama saada. Mul olid ardour ja rosegarden. Ableton Live nimelisele asjale vaatasin kah otsa kuid nagu hoiatati ei osanud ma sellega kuskilt otsast alustada. Nüüd windowsi ajal on mul jällegi Anvil Studio ja lisaks Cakewalk Sonar X1, millele sai juurde muretsetud väline sünt. Ikkagi parem heli kui tarkvaralistel asjadel. Sonar on kahjuks küll piraatne, kuid ma legaliseeriksin selle kohe kui see elioni veebipoodi ilmub lisaks filmistuudio tarkvaradele. Olen mitu korda elionilt luninud et ta võiks mõne DAW'i (sonar, reason) valikusse lisada. Ma saan ainult läbi elioni liisingu noid kallimaid asju lunastada. Arvan, et peale minu on palju neid, kes ootavad sellist võimalust.
Fuityloopsi ma ei kasuta aga olen proovinud, promoti ülitugevalt siiski mulle oli ta ikka liiga keeruline. Mis puutub pluginate ise kirjutamisesse siis seda pole vaja läinud, nett on täis neid igale maitsele ja tuleb juurde. Kui oskaks neid teha, siis teeks küll, sest see annaks piiramatud võimalused. Ma ei sõltuks siis enam tarkvara arendajatest.
Sämpleid ma ei tiri, ei leia vajadust, küll tirin mõni kord partituure, neid selliseid mida netis leidub. Näiteks siin: http://www.classicalmidiconnection.com/ Mul on nende nautimiseks üsna korralikud yamaha sämplid, kõlavad rahuldavalt kuid siiski mitte paremini kui akustiline orkester.
Igasuguseid '.mp3 failikesi ka ei tiri ei näe vajadust. Youtube ja netiraadio rahuldavad muusika vajaduse.
MoMu fännina olen tirinud nende videoid.
tsitaat: |
muide miks sa omale pira Pro Toolsi tirisid? eks ikka sellepärast et tahtsid ka head asja maitsta a siis avastasid et ei saagi pirada toda sest iLoki vaja ja nüüd matad programmi maha
|
Just nimelt tahtsin talle otsa vaadata ja uurida mis ta väärt ning kas ta sobib mulle, reklaam ja sinu poolne promo on vägev kuid siiski ei taha ju põrsast kotis. Maha pole teda matnud kui hästi tuhnin siis kuskil on ikka kuigi võiks maha matta, kahju ei oleks. Lihtsalt olen kogemuse võrra rikkam. Muuseas ma olen prootoolsi helikaarte näppinud, need nägid välja nii vägevad, et ma ei kasutaks ära miljondikkugi nende võimsusest.
Ma ei ole proovinud neid DAW'e mida proovida ei saa, pole PC peale olemas või on hirmsasti kaitstud.
Nüüd kus ma olen leidnud sonari, olen hakanud mõtlema, kas ma ikka tahan ja vajangi midagi muud. Võibolla huvi pärast vaataks otsa kuid jääksin ikka sonari juurde.
Rahuldab see sind? Kindlasti ma saan jälle sinu üleolevat ja põlastavat naeru siia peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 06:49:54
|
|
|
Muuseas ma olen prootoolsi helikaarte näppinud, need nägid välja nii vägevad, et ma ei kasutaks ära miljondikkugi nende võimsusest.
|
http://www.avid.com/US/products/Mbox-Mini/Features#CompareMboxinterfaces Mis seal nii vägevat on et kasutamata jääb nii palju võimsust? AVIDI liinilt tuleb suur valik erinevat rauda, leiab sealt igaüks endale sobiva ja taskukohase hinna kui tal huvi peaks olema. Mbox mini koos PT expressiga 289 Eur AVIDi poes.
Täpselt seda me olemegi siin rääkinud algusest peale, et inimene kasutab seda mis talle sobiv ja kättesaadav on ja paljude teiste kõrvale tuleb arvestada ka logicut ja PT sest mõlemad saab kätte taskukohase hinnaga (arvestades Eesti keskmist sissetulekut), kas neid kohe ostma peaks, jääb igaühe enda otsustada. Ma olen terve see aeg naernud ainult sinu totraid väiteid mida ma olen korduvalt uuesti tsiteerind kuid millele ma pole ikka mingit tõestust saanud, sorry aga selline lambist maha tegemine ajab vihale. Näiteks sinu väited et PT saab AINULT koos AVIDI rauaga osta, et PT ei tohi üldse teiste DAW-dega võrrelda, et PT on hirmkallis ja hirmkeeruline ning kodustuudiosse mittesobiv. Ära palun teinekord tule oma valeväidetega midagi maha tegema, millest sa midagi ei teagi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 10:48:37
|
|
|
tuleb arvestada ka logicut ja PT
|
Ja miks ei või arvestamata jätta? Paljugi mis, et kuskil on miskised logic ja PT. Minu totrad väited põhinevad palju parematel meestel kui sina Priido. Sä oled tähtsus täis keigar, kes irvitab kõigi üle kelle arvamus sinuga kokku ei lähe. Kõik mu sinu meelest odavana näib...
Spoiler 
Jään ikka endale kindlaks, et parim on PT koos AVID'i rauaga. Teisiti pole mõeldav, nagu Estonia teatri helimees AK'le antud intervius ütles. Estonia teater on vabariigi esindussaal ja sellises kohas peab olema parim tehnika. Kõik vist respekteerisid tema arvamust, ei mäleta et uudise kommentaariumis oleks olnud suurem sõnasõda.
Kas mul on kodus Estonia teater? või kas sul on kodus Estonia teater? Hakata kodus PT'ga kahte plõnni salvestama, see tundub kui kihulasele kahuriga lajatamine, mida sulle mitu korda on üritatud selgitada.
Vaadates ikka konkurentide reason ja sonar poole, tulevad nendega kaasa päris pirakad demo projektid, analüüsides neid jõuan järeldusele, et teisi VIP vahendeid pole vaja kaaluda olgu nad kui head tahes.
Sa Priido lepi sellega, et ma ei salli protoolereid (suuri poisse) kes tulevad väljaspoole oma liivakasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 11:52:34
|
|
|
Mina ei salli jällegi inimesi kes ei suuda oma liivakastist mujale vaadata Kas sa mulle teed lõpuks selgeks miks 289 eurine pro tools + helikas ei sobi kodustuudiosse või ei tee sest praegu sa ajad ainult mingit umbluud, aga ometigi väidad et ei sobi ja kõik.
Kas sa väidad et suured stuudiod ei tohiks kasutada näiteks Reasonit või Sonarit? Miks need teised programmid on rohkem kodustuudiosse mõeldud kui Logic või PT? Miks ei ole PT kasutamine mõnel muul raual mõeldav? Mis teeb siis Pro Toolsist mingi "suurema", "tuumarelvastuse" nagu sa koguaeg väidad siin? Mis aastast on sinu "targemate meeste" ütlused et PT sobib ainult suurtesse stuudiotesse, kindlasti leiad et ammu enne PT9 ja 10. Oleks sa seda kunagi kasutanud siis teaksid kui lihtsa ja puhta liidesega see programm on.
Sa pole oma väidete tõestamiseks toonud ühtegi fakti, ajad ainult ümmargust mulli.
Kas sa väidad mulle et 289 eurone mbox mini koos pro toolsiga on mõeldud siis Estonia teatrisse? Ma ei saa nüüd päris täpselt aru mida sa väita üritad jälle aga selge on see et huumor jätkub
1 asi mis sa endale selgeks tee on see, et Pro Toolsist on mitmeid versioone, Express algajale ja HD on siis mõeldud Estonia Teatrisse nagu sulle öelda meeldib.
Lisaks loe läbi nöiteks see:
http://www.homestudiocorner.com/why-i-use-pro-tools/
Netist leiad veel kindlasti huvitavaid artikleid, raske küll leida neutraalseid.
A mis sa arvad sellest et 1 mees ostab omale 289 eurise mbox mini ja teeb vabalt lugusid kodus, teine mees sama hinnaga Reasoni ja helikaardi ja teeb samamoodi lugusid? Kuidas siis Reasoni mees sinu arust võidumees on? Ja miks peaks keegi jätma midagi ostmata sellisel totral põhjusel et "aga profid ju kasutavad seda" <-sinu pidev väide. See on ju natuke rumal saad ju ise ka aru.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 12:43:53
|
|
|
Priido, jäta mind rahu! Ma tean, et väljaspool minu liivakasti on hapud viinamarjad, paistavad küll nii ilusad ja head. Ära promo neid!
Mind ei huvita et aeg on edasi läinud ja PT toimib mõne teise rauaga lisaks avidi enda omadega. Tee kõrvad lahti ja kuula mida inimesed räägivad kui ikka enamus räägib nii siis nii ongi ja ühe ainsa vastuväited ei loe.
Hoopis sina tõesta et protools töötab koos kõigi , rõhutatult kõigi, oma komponentidega just sellel kaardil Audigy SE peab nagu sa väidad aeg on edasi läinud ju.
Mul on Vibra 16 ka, äkki ma tahan sellegagi protoolsi kasutada, Live! Digital 5.1 sellel on profitaseme EMU dsp, Protools peab sellel töötama. Aeg on edasi läind ja protoolsist peaks avidi raua nõue kadund olema.
Sulle toodi lausa list ette kus must-valgel kirjas, et kõik ei ole nii nagu sa väidad, seal näidati et prootools töötab vaid väga vähese valiku teiste kaartidega ja valdava enamuse kolmanda partei kaartidega tekivad jamad (works with issues). Miks peab riskima jamadega?
Ma siiski usun avidi reklaamispetse kes pildistavad protoolsi aknaid nii, et mõni avidi raudvara jääb pildile, Üks pilt annab tuhat sõna ja teist samapalju ümberlükkamatuid järeldusi.
Ma ei ole kuskil avidi süsteeminõuete listis näinud, et esimese reana on mingi suvaline helikaart nõutud, ikka Mbox2, Digi002 jne. viimati lisandus ametlikult toetatute hulka m-audio
Avid ise samuti peab teiste ASIO ja Core Audio helikaartide kasutamist lati alt hüppamiseks.
AVID kirjutas: |
For ultimate quality and performance, choose an Avid interface or bundled hardware/software solution above. |
Eespool olid siis Mbox mini, Mbox, Mbox pro, Mbox Pro + Pro Tools, Pro Tools|HD Native, Pro Tools|HDX, Eleven Rack + Pro Tools.
Milleks limbo kui mõistlikuks peetakse üle lati hüppamist?
Ma nõustuks sinu väidetega vaid juhul kui saan avidi lehelt (just avidi lehelt, mitte kuskilt katse-eksituse fännikast) lugeda helikaartide kohalt esimese reana sellist sõnastust: "Any audio interface is required, that supports any of the following drivers: WDM/KS, WASAPI, ASIO, Core Audio, MME.
Sa kirjutasid et pangad pakuvad paremat liisigu protsenti kui elion ja välismaalt saab soovitud asja odavamalt kui eestist. Aga sa ei uurinud, mis tingimustel kuulutakse gruppi, kes saavad nii mugavalt soovitud kaupu osta. Mina sellisesse gruppi ei kuulu ega hakka kuuluma võibolla siis kui esimese stuudiotäie raudvara kokku varastan ja esimesed tulutoovad asjad varastatud tehnikaga teen kas see oleks respekteeritav? kindlasti mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 13:17:14
|
|
|
Priido kirjutas: |
Alates Pro Tools 9 reliisist töötab Pro Tools igasuguse helikaardiga koos asio draiveritega, ei ole see midagi läbi <b>piix</b> hammaste parandamine |
Ma ei ole sulle toonitand et absoluutselt 100% maailma helikaartidest toetab Pro Toolsi vaid sina hakkasid toonitama et ainult AVIDI omadega töötab. Kindlasti leidub neid kaarte millega asi kokku ei sobi, enne ostu inimene ikka teeb natuke tööd ka ja uurib mis tal olemas on ja kas sellega asi töötab. Pealegi tuleb kõige odavam versioon pro toolsist koos usb helikaardiga nii et milles on probleem?
Neid nimekirju ei saa võtta tõepähe. Huvitaval kombel kui videokaarti ostsin siis oli ka list toiteplokkidest millega asi töötab, mingi 10 toiteplokki oli vist seal nimekirjas, minu oma muidugi ei olnud aga näed töötab ilusti. Nii et edu sulle sellega.
Aga aja oma rida edasi eks huumorit peab saama.
Sinu maksejõuetus ja piraatlus ei ole kuidagi asjaga seotud, sellepärast selle sulle ka PS teel saatsin.
Ja kokkuvõtteks ütle siis kas selle jama pärast mida sa siin puhusid ei sobigi näiteks pro tools koos mbox miniga (289 eur) kodustuudiosse vaid peaks istuma kuskil Estonia Teatris?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
20.08.2012 13:21:57
|
|
|
Videokaard+toide vs. Pro Tools+helikaart ei ole siinjuures asjakohane võrdlus. Pro Toolsiga toimivaid kaarte on kordades vähem kui Sinu poolt mainitud toite ja graafika näide.
Pro Tools sobib ideaalselt nii kodustuudiosse kui ka suurde profistuudisse, point lihtsalt on selles et Pro Toolsi peamine sihtgrupp ei ole algajad helimehed kes enamjaolt hobi korras (õppides, teadmata selle maailma piiridest) ning aastas kolm-neli korda ka kellegi kolmanda tarbeks materjali salvestavad.
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 13:26:23
|
|
|
Siis ei tohiks ju Reasonist, cubasest ja fruity loopsist, sonarist jne samuti rääkida vaid peaks vaatama hoopis tasuta tarkvara poole sest ma ei ütleks küll et eelnimetatud programmid on suunatud algajatele muusikutele. Kui inimene kasutab asja 4 korda aastas siis on loomulik, et ta kas kasutab vabavara või tirib asja netist ja ei hakka ostma ei Sonarit , Cubase, PT Logicut .................. ega midagi muud.
viimati muutis Priido 20.08.2012 13:29:08, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
20.08.2012 13:27:54
|
|
|
Priido kirjutas: |
Siis ei tohiks ju Reasonist, cubasest ja fruity loopsist, sonarist jne samuti rääkida vaid peaks vaatama hoopis tasuta tarkvara poole sest ma ei ütleks küll et eelnimetatud programmid on suunatud algajatele muusikutele. |
Olen osaliselt nõus, kuid julgen väita et kodukasutuses kasutatakse eelnevalt nimetatud tarkvara rohkem kui Pro Tools'i ning seda kindlasti juba seetõttu, et Pro Toolsiga 100% ühilduva tehnika nimekiri on lühike.
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 13:43:03
|
|
|
Või siis seetõttu, et nii mõnegi nimetatutest saab vabalt torrentist tirida, mis olgem ausad on täiesti normaalne inimeste puhul kes esmakordselt asjaga kokku puutuvad sest tavaliselt läheb see isu paari päevaga üle ning siis on kulud minimaalsed. Minu arvates kui me räägime ikka kodustuudiotest siis me räägime inimestest, kes on endale muusika alal eesmärgid seadnud ja kes tahab tegeleda asjaga kas siis hobikorras või muudel põhjustel igapäevaselt. Siis on hea piiluda ka AVIDI ja Apple maailma, ehk leiab midagi huvitavat.
Antud teemaalgatajast ei saanud päris täpselt aru millisesse gruppi tema kuulub kuna küsimus mis esitati oli väga lihtne ja konktreetne ilma igasuguse täpsustuseta.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 13:55:47
|
|
|
ainult AVIDI omadega töötab
|
töötabki! avid garanteerib seda. teiste kaartidega võib töötada kuid seda ei garanteerita.
Minu väide põhineb sellel et PT on optimeeritud töötama koos avidi kaardiga millel on avidi DSP. avid ise väidab nii.
AVID kirjutas: |
For ultimate quality and performance, choose an Avid interface... |
Ma oma lolli loogikaga järeldan sellest, et päris kindlasti on protoolsi koosseisus miskit sellist, mis ei toimi kui kasutatav DSP pole avid. Kas ma ei tohi nii järeldada ja seda teadmiseks võtta?
Oleks ma mingi sellise süsteemi progeja, kus tarkus on kindla rauaga laulatatud, siis sa ei näegi teatud võimaluste olemasolu kui sul pole just seda kindlat rauda. ja kui näedki neid spets nublakaid liideses, siis nende näppimisel saad veateate, et sul pole just seda DSP'd. Pluginana realiseeritud asi pole midagi muud kui raudvaralise funktsiooni juhtliides ja plugin ei lähe käimagi, kui raud pole õige. Muidugi võib olla PT koosesisus standardseid pluginaid mis töötavad mis tahes standardse DSP peal. Need siuksed on sageli erinevate DAW'ide vahel vahetatavad.
Oled sa ikka kindel, et sa näed ja saad kasutada kõiki PT võimalusi kui sul pole avidi DSP'd?
Mina lugedes avidi avaldatud reklaammaterjale ei ole selles nii kindel.
Kui PT koosesius ei oleks Avid DSP laulatatud asju, siis poleks tal enam seda taevalikku oreooli, mis teeb teda ja tema kasutajaid nii erilisteks teiste ees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 14:38:19
|
|
|
Jumal küll kas sa ikka ei saa aru või ei taha aru saada et kõige odavama Pro Toolsi saad koos mboxiga nii et mida sa vatrad oma ühte sama rida See taevalik oreool tuleb ju hoopis sinult kas sa siis aru ei saa Sina ju viskad siin nalja PT üle et küll Estoniasse ja mujale aga jumal hoidku mitte kodustuudiosse!!!!! Mine ära magama mees. Sobib ideaalselt kodustuudiosse samahästi kui Reason või Cubase või mõni muu
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
20.08.2012 14:39:07
|
|
|
suht palju bulli tundub olevat siin mingil pro toolsi teemal.
Vb alustaks selle, et jätaks jutust välja pt hd, hdx ja native - ei näe põhjuseid, miks peaks neid ilma rauata üldse tööle ajama.
tavaline pt töötab väidetavalt iga rauaga, mis asiot toetab. loomulikult avid ei garanteeri midagi, kuna nad ei suudagi garanteerida mingite kräpptootjate driverite põhjal mingit töökindlust.
kuna ilmselgelt võiks 200€+ soft eeldada juba kasutajalt enamat kui võhiklikkust, siis tubli kasutaja otsib enne kasvõi avidi DUC'ist välja, kas ta konkreetne raud töötab.
enda kogemus pt ja mitteavidi rauaga on selline, et pt9 + soundscape mixtreme töötasid koos teatud mööndustega. rme ucx (ja ka muu rme raud) aga on käitunud laitmatult.
mäki all töötas pt kenasti integreeritud heliga.
avidi enda rauda peale hdx kola ei söandaks küll soovitada kui plaan ka väljaspool pt maailma midagi proovida.. digi 002/003 interface asio driveritega seoses olen avidit pommitanud 2 aastat - nad ei ole suutnud seni veel valmis kirjutada töötavat asio driverit.
samas jälle seni on ainuke võimalus kasutada low-latency monitooringut (avidi versioon direct monitoringust) ainult avidi enda kräpiga..
ehk siis LLM ongi ainuke asi, mida tavalise pt juures avidi raud pakub. ja sedagi vaid firewire-raud. usbi-mboxid mitte.
Segane jutt muidu, aga kui teemasse minna, siis pt ma muusikaks ei kasutaks. livebande vblla oleks fun trackida ja mixida.. aga softsündid ja üldse kõik midiga seonduva teeks
kuskil mujal. cubendo, logic ja lugematud muud pudinad on seni veel pt'st võimalusterohkemad.
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 14:49:09
|
|
|
lamp kirjutas: |
aga kui teemasse minna, siis pt ma muusikaks ei kasutaks. livebande vblla oleks fun trackida ja mixida.. aga softsündid ja üldse kõik midiga seonduva teeks
kuskil mujal. cubendo, logic ja lugematud muud pudinad on seni veel pt'st võimalusterohkemad. |
kohe hakkad meie Priidokese käest tuld ja tõrva saama, sa julged PT üliägedates võimetes kahelda......
ja Priido, ära näe minu ümber muutmisega vaeva, sest mul on puupea. Ära kirjuta mulle midagi ma saadan need ilma lugemata /dev/null
viimati muutis olavsu1 20.08.2012 14:53:03, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 14:57:48
|
|
|
sound editing on 1 PT plusse, eks see nii ole et 1 asi on ühe peal mugavam ja teine jälle piinarikkam. Logic ja PT koos = win, mitte et kõik muu oleks pask.
lamp kirjutas: |
aga kui teemasse minna, siis pt ma muusikaks ei kasutaks. livebande vblla oleks fun trackida ja mixida.. aga softsündid ja üldse kõik midiga seonduva teeks
kuskil mujal. cubendo, logic ja lugematud muud pudinad on seni veel pt'st võimalusterohkemad. |
kohe hakkad meie Priidokese käest tuld ja tõrva saama, sa julged PT üliägedates võimetes kahelda...... |
Mulle meeldivad inimesed kes on asja proovinud enne kui sõna võtavad ja midagi asjakohast kirjutavad, vihale ajab mind siiski see kui mingi suvaline tüüp tuleb lampi loopima et ei see ei kõlba ja siis toob näideteks hunnik ümmargust umbluud. Ma ei ole kunagi PT pidanud ülivõimekaks, ma olen rohkem ikka Logicu mees, aga kui inimene palub soovitada endale DAW-e siis miks sa nii südamesse võtsid minu PT ja Logicu soovituse Ma ei tahagi sind ümber muuta, ma ütlen ausalt et ma tahan lihtsalt sinu tühja mulli üle naerda
Ja ma kirjutasin sulle selle ideega et äkki saame siin risustamise asemel privas vaielda aga see osutus võimatuks kuna kõik PS tekst ilmus siia teemasse.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 15:43:42
|
|
|
Priido, mulle meeldivad need protoolerid kes ei ole nii üleolevad nagu sina ja ei nimeta võhikut kohe lolliks ja alaarenenuks. Kas ma ei proovinud protoolsi? proovisin küll, esimese veateateni.
Seega tõestatud. Viinamarjad on hapud. Mine tea äkki keegi viskab ära mõne poolpiduse prootoolsi kaardi,ma saks kah siis sellest teatest kaugemale.
Muuseas jagan kembadesig arvamust, mu konspekt mida ma puhta kullana võtan, kirjeldab Reasoni kodustuudiosse rohkem sobivana kui protoolsi.
kembadesig kirjutas: |
julgen väita et kodukasutuses kasutatakse eelnevalt nimetatud tarkvara rohkem kui Pro Tools'i ning seda kindlasti juba seetõttu, et Pro Toolsiga 100% ühilduva tehnika nimekiri on lühike.
|
Mine nüüd jälle kärna.
Algaja linuxi kasutaja võtab Ubuntu mitte ei karga turja kohe kõige vintskemale pingviinile Debian.
viimati muutis olavsu1 20.08.2012 15:57:31, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 15:57:32
|
|
|
Ma ei ole kellelegi surunud PT ega Logicut peale ja ma ei pea kohe kindlasti mitte ebanormaalseks inimesi kes neid ei kasuta. Kuidas sa asjast niimoodi aru oled saanud? Inimene kasutab seda mis talle taskukohane on ja mis talle mugav tundub. Sina kargasid minule turja et PT ei sobi, mina lihtsalt väitlen sinu öeldule vastu ja ütlen et sobib ikka küll. Siiani sa ei ole oma väidet põhjendanud et miks ei sobi siis? Ära nüüd tule oma helikaardi jutuga uuele ringile, seda oled sa juba kümneid kordi siin öelnud ning mis on odavama otsa mboxide ja asiot toetavate kaartidega ammu ümber lükatud.
Meil ei ole ka paika pandud mingit hinnapiiri siin nii et ei saa öelda et 289 eurot on meeletult kallis. On odavamaid DAWe ja on ka kallimaid ning ka täiesti tasuta mille seast igaüks leiab omale sobiva ja taskukohase. Olgu selleks siis Sonar või FL või cubase või mõni muu.
See väide, et Logic ja PT nüüd algajale rasked on on samuti vale, proovi ise järgi kui sa mind ei usu. Sa tõid ise pidevalt välja Sonarit... millises mõttes siis Sonar PT-st või Logicust lihtsam on algajale? Ma olen seda korduvalt küsinud aga sa oled alati tühja mulli hakkand ajama selle asemel et konkreetne vastus anda.
Ja ära palun laima mind siin sellepärast et sa ei suuda ära tõestada miks PT nii paha on, lihtsalt sinu enamus väiteid on totaalne BS, sellepärast ka sinu üle isiklikult nalja heidan. Sa oled lihtsalt omale pähe võtnud et PT ja Logic on paha ja nendest tuleb pika kaarega mööda - mina sellega ei nõustu ja ma olen sulle pikalt juba seletanud miks ma ei nõustu, aga sina ajad ikka oma jonni edasi ja puhud asja selliseks nagu ma oleks väitnud et ainult PT ja Logic ongi ainus valik. Ma ei ole kunagi nii öelnud ega mõelnud.
Postita jah oma netist tiritud PT 8 pildid siia, super, enam paremaks ei võinudki minna.
Aga oot oot, kas me mitte ei rääkinud juba et ilma kindla rauata töötab PT alates versioonist 9? Rääkisime küll, ja kümneid kordi Ja räägime veel 10 sest sa ilmselt ei saagi kunagi sellest aru. Kas sa oled pime või sa tõesti oled kõigest sellest mööd aoskand vaadata?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.08.2012 16:23:48
|
|
|
Priido, see läbu mis mu postkasti tuli ja see väitlus siin, annavad mõista, et suurud peale oma vaateid ja tööriistu
Postita jah oma netist tiritud PT 8 pildid siia, super, enam paremaks ei võinudki minna.
|
kuule mida sa õige mõtled. need pildid on tänased ekraanilasud mis ma just nüüd tegin.
noo vaata ennast peeglis kui uhke tigu sa oled.
Lendab see PT arvutist nagu mõned eelnevadki DAW'id. On ikka tegelane tõrgub paigaldamisel, tõrgub eemaldamisel ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.08.2012 16:53:00
|
|
|
sa võisid need pildid ju täna teha kuid su Pro Tools on netist tiritud vana versioon Kordan veelkord sulle, kuni versioonini 9 oli kõik koos hardwarega.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
21.08.2012 10:53:26
|
|
|
Priido, paljugi mis, kogemuseks ja tulevikus mitte torkimiseks piisab. kiitku seda kes tahes.
ot: |
Ma ei kisu operatki ja kõik häälekamad opera fännid peavad mind idioodiks. Mõned opera fännid on läinud nii kaugele, et teevad ainult opera special kodukaid. Millal protoolerid niikaugele lähevad, et produtseerivad muusikat mida ei saa kuulata ilma iLoki ja PT playerita? autori kaitsjatele see isegi meeldiks |
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
07.09.2012 15:57:53
|
|
|
Tegelikult DAW ja ka raha ei mängi eriti pilli. Pilli mängib enda muusikaline kuulmine-haridus ja VST sündid. Ja muidugi oskus neis sünte seadistada. Kuidas sellega edusammud on?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|