Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.08.2012 00:45:12
|
|
|
Margus1000, Verizon igatahes lubab sügisel selle iPhone 5-e müüki panna. Ja lubadus oli juhtide tasemel.
Kui lingi üles leian, lisan juurde.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2012 01:12:33
|
|
|
The_Boss, ma sain aru küll mida sa mõtlesid. Lihtsalt konstanteerisin fakti, et on olemas hulk inimesi kelle jaoks parem kui iPhone on ainult järgmine iPhone, kuigi riistvaraliselt ja nüüdseks ka imo OS'i poolest on vähemalt samal tasemel alternatiiv olemas. Või oli su lauses veel mingi idu sees?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.08.2012 09:00:39
|
|
|
tsitaat: |
Lihtsalt konstanteerisin fakti, et on olemas hulk inimesi kelle jaoks parem kui iPhone on ainult järgmine iPhone
|
Ja on olemas veelgi suurem hulk inimesi kes ei ole iphone isegi käeski hoidnud kuid ajavad oma "ususõda" selle telefoni vastu või siis sõimatakse igat ühte kes julgeb midagi head öelda "äppli fänboiks"
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
01.08.2012 09:20:18
|
|
|
peab ju midagi valesti olema, kui sisuliselt sama võimeka (kohati ka nõrgema) riistvara ja tarkvara eest niivõrd palju rohkem maksma ollakse nõus
just stating the obvious.
_________________ joodan ja mõõdan |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.08.2012 09:25:32
|
|
|
Minujaoks loeb isiklik kogemus, kasutusmugavus, mitte mingid tabeliväärtused spetsifikatsioonide loetelus.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
01.08.2012 09:33:04
|
|
|
carlking kirjutas: |
Minujaoks loeb isiklik kogemus, kasutusmugavus, mitte mingid tabeliväärtused spetsifikatsioonide loetelus. |
Eks mõni valib autot ka ainult värvi järgi, mõni aga vaatab tehnilisi andmeid.
Olles kasutanud ka iphone-i, eelistan ikkagi androidiga telefoni.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.08.2012 09:39:44
|
|
|
tiitise kirjutas: |
carlking kirjutas: |
Minujaoks loeb isiklik kogemus, kasutusmugavus, mitte mingid tabeliväärtused spetsifikatsioonide loetelus. |
Olles kasutanud ka iphone-i, eelistan ikkagi androidiga telefoni. |
Kui mõlemad autod on võimelised 300 km/h tippkiirust arendama, siis ei näe väga põhjust tehnilistesse nüanssidesse langema kuna need on tipptasemel. Räägime ikka telefonidest kus mõni on 1000 MHz ja teine 1200 MHz aga performivad ju võrdselt.
Mõni ostab Audi 100 ja on sellega ka rahul. Maitseid on mitmeid.
viimati muutis Sold OUT 01.08.2012 09:40:41, muudetud 1 kord |
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
01.08.2012 09:40:16
|
|
|
tiitise kirjutas: |
|
Eks kindlasti valitakse ka värvi järgi. Loeb aga see kui mugav on sees istuda, kuidas on erinevad nupud ja kangid paigaldatud, kui mugav on sõita jne. On vähe kasu sellest kui tohutult heade tehniliste andmetega autoga sõidukogemus on erakordselt tüütu ja ebameeldiv.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2012 10:18:18
|
|
|
Kui suur ajavahemik möödus viimase mudeliga, õuna enda poolt välja kuulutamisest kuni EMT'is reaalse saadavuseni?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.08.2012 11:12:11
|
|
|
Edit: Verizon prognoosib müügi algust 4-dasse kvartalisse. Sel juhul ehk nii mõni kuu hiljem saavad ka eestlased seda uut imevigurit osta ja käes hoida...
Fran Shammo, the CFO of the nation's largest carrier, might have tipped a fourth quarter release of the Apple iPhone 5. During the carrier's conference call made last week to report its latest quarterly earnings, Shammo said that a "big smartphone" was coming to Verizon in the fourth quarter.
Verizon CFO sees Apple iPhone 5 launching in Q4
http://www.phonearena.com/news/Verizon-CFO-sees-Apple-iPhone-5-launching-in-Q4_id32524
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
01.08.2012 11:32:49
|
|
|
AllanK20 kirjutas: |
peab ju midagi valesti olema, kui sisuliselt sama võimeka (kohati ka nõrgema) riistvara ja tarkvara eest niivõrd palju rohkem maksma ollakse nõus
just stating the obvious. |
See obvious on nüüd kõike muud kui ilmselge. Kui telefoni nutiosa ei kasuta, siis loomulikult on võimalik MHz-i fetiši peale raha loopimist õigustada. Samas paljud nutiosa kasutajad ei ole ainult häkkinud ja varastanud, seega uue telefoni puhul mõtlevad lisaks, kuipalju nad tarkvarasse on investeerinud. Kehtib mitte ainult iPhone, vaid ka Androidi kohta. Ma ei taha arvata, et KÕIK Androidi kasutajad on varganägudest rotid, mõni on kindlasti ikka aus inimene ka
Platvormi vahetus on ennekõike suur hulk tööd + rahakulu tarkvara uuesti soetamiseks. Vana iPhone ostja jaoks on uue muretsemisel vaid ühe parooli sissetoksimine ja paari minutiga on kontaktid, kalendrid ja muu esmavajalik ise paigas. WiFi olemasolul saab pilvest ühe parooliga backup-i käima lasta ja mõne aja pärast on telefon ennast paika sättinud kogu kolaga. Kehtib sama ju ka Androidi kohta, seega nutitelefoni nutiosa kasutajate jaoks ei ole see vahetus niisama lihtne. Eputrilladest numbrifetišistid, need ei kasuta kummagi platvormi nutiosa, lihtsalt eputavad uue läikiva asjaga ning kekkavad - mida kõike sellega teha saaks ... Kehtib samuti nii iPhone kui Androidi kasutajate puhul.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2012 11:47:28
|
|
|
Kui suur osa inimestest siin foorumis üldse iPhone'i omavad ja seda jailbreakinud pole?
Mul on siiani iPhone ostmist pidurdanud hind. Asi pole selles, et raha ei leiaks, lihtsalt ei ole endale suutnud selgeks teha miks ma pean aasta vana mudeli eest siiani rohkem maksma kui just välja tulnud lipulaeva mudelite eest. Ma ei näe hetkel, et iOS kuskil Androidist nii ees või siis ka väga taga on. Kvaliteet, ma kipun arvama, et õunad on väga hästi ehitatud (too klaasi kate on vaieldav valik). Aga ikkagi, pidur on ees
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
01.08.2012 12:58:30
|
|
|
renhoelder kirjutas: |
Kui suur osa inimestest siin foorumis üldse iPhone'i omavad ja seda jailbreakinud pole?
Mul on siiani iPhone ostmist pidurdanud hind. Asi pole selles, et raha ei leiaks, lihtsalt ei ole endale suutnud selgeks teha miks ma pean aasta vana mudeli eest siiani rohkem maksma kui just välja tulnud lipulaeva mudelite eest. Ma ei näe hetkel, et iOS kuskil Androidist nii ees või siis ka väga taga on. Kvaliteet, ma kipun arvama, et õunad on väga hästi ehitatud (too klaasi kate on vaieldav valik). Aga ikkagi, pidur on ees  |
Täiesti mõistetav seisukoht. Pole see iPhone kvaliteedilt parem ega hullem kui HTC või Samsungi lipulaevad ning hinnad on enam-vähem samasse auku. Pole ka iOS Androidist ees ega taga, lihtsalt kui aeg, vaev ja raha juba ühe platvormi alla pandud, siis seda nagu naljalt mõnesaja MHz-i pärast muuta ei viitsi.
Muide mina olen üks nendest, kes peale iOS 5 enam jailbreakimisega mütata ei viitsi. Selle kasutusmudel oli vähemalt minu jaoks juba küllalt hea. Nüüd hotspot ka küljes ja pilvel põhiline olemas, hetkel ei oska millegi kallal vinguda.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marxx20
HV vaatleja

|
01.08.2012 13:29:42
|
|
|
Kusjuures kasutan minagi iPhone ning pole seda jailbreakinud. Ennem kui eelmise aasta lõpus iPhone sain olin androidi peal. Ning minu arvamus on hetkel selline, et mõlemad on head platvormid ja iga inimene vaatab selle mis talle tundub mugavam. Minu meelest on mõttetu lahmimine see, et kui oled androidi kasutaja ning pole iOS seadmeid kasutanud, siis kui paha on iOS. Sama kehtib muidugi ka vice versa. Mulle meeldis, et androidi peal sain 2 sõrmeliigutusega wifi või siis bluetoothi sisse lülitada. iPhonel ma pean tegema selleks 4 sõrmeliigutust. Samas mulle meeldib, et kui ma tahan otsida telefonist inimese nime või mingit muusikapala, vajutan 2x home nuppu ning ma saan otsida telefonis asuvaid asju ning lisaks on mul võimalus seal samast aknas otsida ka veebist.
Kokkuvõtteks: kellele ema, kellele tütar, mõnele mõlemad
_________________ Don't be so open minded, your brains will fall out |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
01.08.2012 14:07:49
|
|
|
Muide proovi ka esimest koduekraani näpuga paremale tõmmata, siis ei pea nuppu vajutama.
Kui siinjuures midagi iPhonele ette heita, siis füüsiline kodu-nupp on just see asi. Kaotagu juba ükskord ära või tehku puutetundlikuks. Millegi liikuva tallamine on nii aegunud ja mis liigub, see kulub.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
01.08.2012 21:46:03
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Ma ei taha arvata, et KÕIK Androidi kasutajad on varganägudest rotid, mõni on kindlasti ikka aus inimene ka
|
Ma ei tahaks arvata, et KÕIK õuna kasutajad on ajupestud debiilikud, mõni on kindlasti ikka intelligentne inimene ka
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.08.2012 11:12:38
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Muide proovi ka esimest koduekraani näpuga paremale tõmmata, siis ei pea nuppu vajutama.
Kui siinjuures midagi iPhonele ette heita, siis füüsiline kodu-nupp on just see asi. Kaotagu juba ükskord ära või tehku puutetundlikuks. Millegi liikuva tallamine on nii aegunud ja mis liigub, see kulub. |
Tegelikult sa ei taha puutetundlikku kodunuppu. Iga kord, kui valel ajal pihta lähed, saad kiruda.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Extsy
HV kasutaja

|
08.08.2012 08:11:34
|
|
|
4 tundub kuidagi ilusam.
_________________ PSN:soap220 |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
08.08.2012 08:16:01
|
|
|
Ma millegipärast arvan, et see pole ka lõplik disain asjal. imo 4/4S on üks ilusamaid disaine, Lumia 900 kõrval. Iseenesest must matt on igati pro värk, kelle jaoks tagasihoidlik, kelle jaoks igav, aga miskit jääb häirima nende mockup'ide puhul mida täpselt paika panna ei oska. Tõenäoliselt see, et mockup on lihtsalt veidi pikemaks venitatud 4/4S eest vähemalt, minu pilgu jaoks.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.08.2012 14:04:56
|
|
|
Nutikal lihtsalt sobitada üks lahmakas ekraan, mis disainist siin niiväga rääkida saabki ? Lumia seeria ongi konkreetne selles osas et ei ole hakatud arendama mingit huinamuinat selle "pildiraami" kujundamisega.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
14.08.2012 14:26:00
|
|
|
Monoliitne must klaasitükk ühe pesaga kõige jaoks võiks siis juba tulla lõpuks, täielikult servast servani ekraaniga, ootereziimis veel läbi kumav, Apple oleks just see firma kellelt midagi sellist ootaks, väga ei kujuta ette et ilusamaks võiks minna
Aga eks ootan edasi
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
14.08.2012 14:47:01
|
|
|
MONGO kirjutas: |
Monoliitne must klaasitükk ühe pesaga kõige jaoks võiks siis juba tulla lõpuks, täielikult servast servani ekraaniga, ootereziimis veel läbi kumav, Apple oleks just see firma kellelt midagi sellist ootaks, väga ei kujuta ette et ilusamaks võiks minna
Aga eks ootan edasi |
Servast serva puuteekraani ei saa olla. Probleem pole mitte telefonis, vaid selles, kes seda telefoni hoidma hakkab. Võta mingi kandiline asi näppude vahele ja vaata. Saad kindlasti aru.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
MONGO
HV kasutaja

|
17.08.2012 08:43:02
Õigee |
|
|
margus1000, ääreosad ei pea ju puutetundlikud olema,seal saab mingit hunjaa infot hoida, aku, levi, muu värk, rakendustes mingi info, poleks raske midagi mõelda
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.08.2012 09:11:46
Re: Õigee |
|
|
MONGO kirjutas: |
margus1000, ääreosad ei pea ju puutetundlikud olema,seal saab mingit hunjaa infot hoida, aku, levi, muu värk, rakendustes mingi info, poleks raske midagi mõelda |
See ei lähe ju kuidagiviisi iOS loogikaga kokku
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|