praegune kellaaeg 26.06.2025 04:03:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TiQKapp
HV kasutaja

|
28.08.2012 13:15:54
GT630M draiverid |
|
|
Tere.
Sai ostetud uus arvuti aga sellega tekkis mure, kuna tõmatud draiverid ei tuvata riistvara ehk graafika kaarti.
Normaal oleksu on töös Inteli HD4000 aga mängides peaks tööle minema GT 630 M-
Tõmbasin nividia lehelt , draiveri sellele aga see ei tuvasta ära leidisn ühe lahenduse.Millest ma mitte midagi aru ei saa ja proovinud olen ja see kah ei aita.Võibolla teenma midagi valesti.
Siin on see õpetus. http://btoforums.com/showthread.php?t=3769
Äkki oskate soovitada mõnda lihtsamat ja paremat viisi kuidas paan peale uued draiverid.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
28.08.2012 13:56:20
|
|
|
HD4000 draiverid on ikka peal? Tegin just läpakale puhta installi ning kõigepealt läksid HD4000 draiverid peale ning peale seda Nvidia omad (mul GT640m). Üks võimalus on ka see, et BIOSes on videokaardiks valitud ainult HD4000.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
29.08.2012 13:25:15
|
|
|
Kui sa valitud exe/shortcuti peal parema hiirekliki teed, siis sealt menüüst on näha "Run with graphics processor" ja sealt edasi minnes valikutes Inteli ja Nvidia kaart ning kõige all "Change default graphics processor". Mul pani ka miski vigast mõne mänguga ja viskas Inteli kaardi peal tööle. Panin default videokaardi paika ja enam pole pidanud kurtma.
Device manageris näitab muidu Nvidida kaarti ikka GT630 M nimega?
Ehk on abi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|