Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
29.08.2012 15:22:53
Elion lubab piiramatult telesaateid salvestada |
|
|
Alates tänasest pikendas Elion nuti-TV salvestatud telesaadete vaatamise aega, ka kadus ära salvestamise mahupiirang.
Loe edasi Tarbija24-st.
Vaata ka: https://www.elion.ee
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
29.08.2012 18:02:25
|
|
|
ja tore uudis kuid ei kasuta seda sest pole saateid või filme mida lindistada
eesti kanalid spammivad kordamööda vanu häid filme ja seriaale kuni ajavad ooksele
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru

|
29.08.2012 18:12:06
|
|
|
Positiivne uudis, viimasel ajal oligi see maht keskmiselt 4 päevaga täis. Kasutan teenust juba ammusest ajast ning minu meelest ainuvõimalik viis kohalikke telekanaleid vaadata.
Reklaamidest üle kerimine on väga mugav.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
29.08.2012 19:12:50
|
|
|
Mnjah... aga endiselt on minu poolt kasutatav (STV digi, Mac mini (1TB sisemist HDD + Drobo), Elgato EyeTV, Terratec H5 (USB digitüüner), Hauppauge WinTV-CI-USB2 ja Elgato Turbo.264 HD) lahendus parem. See juures saan sellise lahendusega lisaks vaadata, piisava kiirusega netiühenduse olemasolul, saateid ja salvestusi ükskõik kus ka iPad'i peal. Ja mis peamine, et saan salvestada saateid üks kõik milliselt kanalilt ja nii palju kui kettaruumi jagub (ning seda jagub piisavalt).
_________________ D I G I T A L L Y - I M P O R T E D ● Electronic Dance Music with Highly Addictive Elements |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
29.08.2012 19:39:35
|
|
|
nutiTV mängude lõpetamisest ülejäänud ressursi parem kasutus?
_________________ www.elektron.ee |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
29.08.2012 19:53:26
|
|
|
Kas NutiTV on uue nimega e-kodu või?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
29.08.2012 20:06:30
|
|
|
destiny12 kirjutas: |
Kas NutiTV on uue nimega e-kodu või? |
jah.
Tõesti pole midagi telekast vaadata... Mis seal ikka salvestada.
Discoveryte peal pmst koguaeg ja neid ei jõua kõiki lihtsalt ära vaadata nkn.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArturTT
HV veteran

|
29.08.2012 20:32:00
|
|
|
Cancer kirjutas: |
Mnjah... aga endiselt on minu poolt kasutatav (STV digi, Mac mini (1TB sisemist HDD + Drobo), Elgato EyeTV, Terratec H5 (USB digitüüner), Hauppauge WinTV-CI-USB2 ja Elgato Turbo.264 HD) lahendus parem. See juures saan sellise lahendusega lisaks vaadata, piisava kiirusega netiühenduse olemasolul, saateid ja salvestusi ükskõik kus ka iPad'i peal. Ja mis peamine, et saan salvestada saateid üks kõik milliselt kanalilt ja nii palju kui kettaruumi jagub (ning seda jagub piisavalt). |
Tundub mõnus Ideealist puudu veel plexi server ja utorrent koos rss torrentitega.
Plaan ka enda süsteemid ümber ehitada minile kuid amino boxi juhtimiseks läheks sama palju pappi kui slingbox maksis (Teostamiseks oleks vaja IR-Blasterit mis maksab omajagu ).
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
29.08.2012 21:03:34
|
|
|
serveris. Nagu ma kellegi postist lugesin, reklaamid ei salvestu.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
lex
HV kasutaja
|
29.08.2012 21:04:12
|
|
|
Nende serveris. Ikka salvestuvad reklaamid ka, aga need saab ju edasi kerida. Tarvitan nende salvestusteenust juba ajast enne teenuse avalikuks muutumist ja ei kujuta telekavaatamist teisti juba ammu ettegi. Hea uudis, mul vahel on ikka juhtunud, et ei jõua nädalaga (tegelikult 8 ööpäeva) ära vaadata.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.08.2012 21:04:38
|
|
|
reklaamid loomulikult salvestuvad. 1:1 sama sisu, mida sa otse telekast vahtides näed.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.08.2012 21:07:04
|
|
|
Cancer kirjutas: |
Mnjah... aga endiselt on minu poolt kasutatav (STV digi, Mac mini (1TB sisemist HDD + Drobo), Elgato EyeTV, Terratec H5 (USB digitüüner), Hauppauge WinTV-CI-USB2 ja Elgato Turbo.264 HD) lahendus parem. See juures saan sellise lahendusega lisaks vaadata, piisava kiirusega netiühenduse olemasolul, saateid ja salvestusi ükskõik kus ka iPad'i peal. Ja mis peamine, et saan salvestada saateid üks kõik milliselt kanalilt ja nii palju kui kettaruumi jagub (ning seda jagub piisavalt). |
Ja sa arvad, et kõigil on selline kompott koju ostetud selleks, et korra päevas seebikaid salvestada?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
29.08.2012 21:08:21
|
|
|
Uudis on positiivne. Samas on muudetud ümber ka UI ehk siis enam ei saa valida tervet hunnikut saateid või kausta ja siis kogu see sisu ära kustutada, et virvarri vähendada. Tuleb ükshaaval seda teha, mis on kuradima närvesööv.
Tegelikult lugesin telekast, et pikendati ka perioodi, kaua saadete salvestusi serveris hoitakse 2 nädalani. Kui nüüd kanalite loetelu ka kasvaks, mida salvestada saab. Selles mõttes on praegune lahendus pisut absurdne endiselt.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
29.08.2012 22:28:42
|
|
|
ArturTT, plexi server ka täitsa olemas, kuid torrentitega ei viitsi jamada, kuna TV1000 ja Showtime pealt tuleb suht piisavalt filme.
Betamax, ega ei arvagi. Ma lihtsalt olen selline eriline. Minu seebikateks on ulmekad ning Discovery Science pealt tehnika ja kosmose teemalised dok saated.
Edit: Tegelikult minu point on see, et "Elion lubab piiramatult telesaateid salvestada" on eksitav reklaam. Kui lubatakse piiramatult, siis peaks saama ka salvestada kõikidelt kanalitelt.
_________________ D I G I T A L L Y - I M P O R T E D ● Electronic Dance Music with Highly Addictive Elements |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Manivald
HV kasutaja

|
30.08.2012 07:56:27
|
|
|
Väga OK uudis! Hea näide, mida konkurents teeb.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
30.08.2012 11:18:44
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kas need saated salvestuvad lokaalses digiboksis või nende enda serveris? Ja kas tegemist on salvestusega või nii öelda saate uuesti vaatamisega? Ehk täpselt needsamad reklaamid salvestuvad samuti? |
Elion salvestab kogu programmi ühe korra serverisse. Ja kui kasutaja valib mingi saate, mida salvestada, siis sealt salvestusest võetakse vastav saade ja aktiveeritakse kasutajale. Tuhandele inimesele eraldi salvestusi ei tehta, muidu läheks ketas lõhki vist.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.08.2012 11:21:33
|
|
|
Klm_on kirjutas: |
LKits kirjutas: |
Kas need saated salvestuvad lokaalses digiboksis või nende enda serveris? Ja kas tegemist on salvestusega või nii öelda saate uuesti vaatamisega? Ehk täpselt needsamad reklaamid salvestuvad samuti? |
Elion salvestab kogu programmi ühe korra serverisse. Ja kui kasutaja valib mingi saate, mida salvestada, siis sealt salvestusest võetakse vastav saade ja aktiveeritakse kasutajale. Tuhandele inimesele eraldi salvestusi ei tehta, muidu läheks ketas lõhki vist. |
Mõistlik.
Kui ma väga ei eksi, siis selleks, et Elioni kaudu kanalit salvestada, peab olema Elioni ja kanali esindaja vahel mingi kokkulepe (autoriõiguste, tehnilise poole jms seoses). Seega on tõenäoline, et salvestatavate kanalite arv tulevikus suureneb
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
30.08.2012 12:51:02
|
|
|
... niimoodi väidavad jah mõned Elioniga seotud isikud, paraku aga mingit ametlikku kinnitust või selgitust selles osas avalikkusele pakutud ei ole, foorumis siin-seal välja hõigatud repliigid on samal tasemel turumutijutuga. Seega, me siiski ei tea, kui palju ja mis ulatuses on tegemist reaalsete nõute ja mis ulatuses pitsitab oma rahakoti huvides hoopis Elion ise ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
30.08.2012 15:14:09
|
|
|
Minuteada oli kunagi just vastupidine jutt, et igale inimesele on eraldi salvestus teatud juriidilistel põhjustel aga ma võin eksida.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.08.2012 15:17:14
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Minuteada oli kunagi just vastupidine jutt, et igale inimesele on eraldi salvestus teatud juriidilistel põhjustel aga ma võin eksida. |
Sama mäletan ka mina.
Niisama 24/7 ei tohi elion kanalit salvestada
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rebel_
HV kasutaja
|
30.08.2012 16:23:07
|
|
|
mainiks ära, et see teenus maksab 5.- euri kuus ja salvestada saab Eesti kanaleid ja paari Vene kanalit.
Mina ei ole näinud mõtet seda teenust endale tellida.
Saateid saab tagantjärgi vaadata kanalite kodulehtedelt ja seepe ma ei vaata.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|