Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  ssd f120 probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 11.08.2012 01:40:08 ssd f120 probleem vasta tsitaadiga

sai ostetud lähiajal ühelt HV kasutajalt ssd mille ma eile ka lõpuks järgi panin arvutile. Sai tehtud format ja draiverid peale aetud ning valmistada ette mängimisele (sai steamist) alla laadima hakkatud üht mängu kui peale natukest aega hiljem lihtsalt arvuti end välja lülitas(nagu sleep modesse läind vool jäi sisse vendid töötasid aga peale natukest aega proovides ei suutnud üles ajada) . peale seda panin arvuti kinni ja uuesti sisse ning biosesse ning seal polnud teist mitte kuskil kirjas. ketaste loendis kui boot järjekoras ning isegi F12 alt ei näinud teist. sa lastud ka bootima aga tuli kiri ntldr is missing, proovisin teha ka windowsi prandust aga sealgi ei tulnud ssd nähtavale. panin siis ssd teiseks kettaks (ehk andme kettaks ) aga biose loendise ikka ei tulnud, ka windosas pole teist näha nii arvuti alt kui manageris. Proovisin ka usb kaudu aga tulemuseta. sai ka proovitud kettale uut softi peale ajatud aga software program ei suutnud samuti ketast tuvastada.

SAi uuesti ainult ssd järgi lükatud, ning tuli kiri: insert boot media in selected boot device and press a key AGA hdd tuli põleb koguaeg kui arvuti sisse lülitan ning entrit vajutades ei juhtu mitte midagi. jookseb arvuti kooma sest caps lock vajutades tuld põlema ja kustutada ei saa

Et ssd pidavat olema AK garanti aga pole tseki mille alusel seda saata ning pole kogemusi ka tootja garatiidega.

edit: panin ka ssd läpakale sisse, saadab kohe dianostikasse ja lõpuks ikka pole ssd tuvastanud

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 11.08.2012 10:04:50 vasta tsitaadiga

Huvitav on see et konkreetne ketas töötas minul pea aasta masinas probleemideta, välja vahetatud sai vaid seet6ttu et sain Sata3 suht soodsa hinnaga.

Kuskil masinas peaks olema ka mingist ajast skriine healthist, mis oli kenasti 100%.

Garantiid pidi eelmise omaniku s6nul olema väidetavalt jah, kuna arvet pole siis saab seda kindlaks teha vb vaid seerianumbri alusel. Teemas myysin asja siiski nö käimaminekugarantiiga.

Endal tiksus koguaeg stockis, midagi uuendanud vsm pole.
Kommentaarid: 1839 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1343
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 11.08.2012 10:49:53 vasta tsitaadiga

Kas AK tellimuse numbrit kuskil meilil pole? Kui maksid ülekandega, siis peaks tellimuse number olema maksja ülekande selgituses.

Tellimuse numbrit on tarvis teada ainult.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 11.08.2012 11:26:02 vasta tsitaadiga

Mul on F80A korra ära surnud. Läppar karjus umbes "Drive initialization failed" ja rohtu asjale polnud. Kuna garantiid polnud, saatsin otse Hollandisse. Kui kohale jõudis, pandi kohe uus teele ja UPS tõi ukse ette ära.
Andmetest kahju polnud, lõppes see minu jaoks õnnelikult.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.08.2012 11:37:02 vasta tsitaadiga

sa teda teiseks kettaks ei saa kuskil laduda ning vaadata mida windoosa asjast arvab?
Äkki tahab lihtsalt mingit järjekordset firmi uuendust?
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 11.08.2012 11:44:21 vasta tsitaadiga

ThedEviL, esimest posti lugesid?
ketas surnd mis surnd

edit: Lihtsaim on corsa rma request kohe teha ja siis hollandisse saata

tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 11.08.2012 11:58:46 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Kas AK tellimuse numbrit kuskil meilil pole? Kui maksid ülekandega, siis peaks tellimuse number olema maksja ülekande selgituses.

Tellimuse numbrit on tarvis teada ainult.

Ostetud elfa tehnikafoorumist koos yhe komplektse kastiga.

Kunagi sai Chidorilt ka uuritud ent siis ei olnud vajadust nii syveneda kuna ketas toimis kenasti.

Oleks 100% ketta tagasi ostnud kui teemaalgataja oleks vaevunud paari päeva jooksul asja ära testida enda jaoks, nüüd 15 päeva hiljem ei saa seda kahjuks enam teha. Mystiline lihtsalt see et asi minul toimis ja nüüd järsku enam mitte icon_confused.gif icon_confused.gif

Vabandan 6igekirja pärast, siin soomes pole korralikke täpitähti tööjuures.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.08.2012 12:04:33 vasta tsitaadiga

-cocain-: On ka veel sellised võimalused olemas, nagu:
1. voolukõikumine viimaste äikesetormide ajal ja selle tulemusena sai ketas laksu kätte.
2. maandamata arvuti ja siis sattus see (50% võrgupingest) 115V staatika miskit ahelat mööda skeemi, tehes oma tapmistööd.

Nii, et võimalusi on ikkagi mitmeid, hetkel panustaks kõige rohkem elektri kõikumisele, kuna need kõikumised tapsid piisavalt tehnikat. Eile just kuulsin surnud telerist.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.08.2012 17:13:19 vasta tsitaadiga

-cocain- kirjutas:

Eks siia oligi koer maetud miks uuel kasutajal ära suri. SSD-l firmware uuendus tuleb, siis on tungivalt soovituslik see ka peale lasta.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 11.08.2012 17:36:06 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
-cocain- kirjutas:

Eks siia oligi koer maetud miks uuel kasutajal ära suri. SSD-l firmware uuendus tuleb, siis on tungivalt soovituslik see ka peale lasta.

No seda kas eelmine omanik seda uuendas ma ju ei tea. Koju jõuan saab ka skriini mis firmware peal oli. Pole selle vastu absoluutselt huvi tundnud.

Müstiline lihtsalt kui asi toimib kenasti pikaajaliselt ja uuel omanikul sureb järsku maha. Midagi peab valesti olema.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 11.08.2012 17:48:06 vasta tsitaadiga

Olen ja süüdi selles et polnud võimalust ennem järgi panna. Viimased kolm nädalat olnud suht kiired sellepärast ka sai ka ostmis aega natukene korikeeritud (lubatust hiljem) ning sellepärast ka varem töölt lahkutud. Nüüd hiljuti tekkis vaba hetke, sai asi käsile võetud neljapäeva õhtul ja peale 3-5h töötamist ei esinenud äikest. JA ei saa väita ka voolu kõikumist sest siin elatud aastaid ja selle aja jooksul pole kordagi ühelgil arvutil miskit sellepärast läbi kärsand.

Musta pesu pestemist ei soovi, Pigem infot kuidas saaks garatiisse seda isendit. sest tootja kirjade järgi on tal seda 3 aastat (tootja garatii) aga kas AK-s ka toote koodi järgi teostatakse garantiid või ainult tseki järgi ? JA mis põhiline palju on müüa EHK AK garanti sest sellist infi pole kuskilt näinud AK lehlt (või siis kehvasti otsind icon_smile.gif )

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 11.08.2012 17:59:13 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
Olen ja süüdi selles et polnud võimalust ennem järgi panna. Viimased kolm nädalat olnud suht kiired sellepärast ka sai ka ostmis aega natukene korikeeritud (lubatust hiljem) ning sellepärast ka varem töölt lahkutud. Nüüd hiljuti tekkis vaba hetke, sai asi käsile võetud neljapäeva õhtul ja peale 3-5h töötamist ei esinenud äikest. JA ei saa väita ka voolu kõikumist sest siin elatud aastaid ja selle aja jooksul pole kordagi ühelgil arvutil miskit sellepärast läbi kärsand.

Musta pesu pestemist ei soovi, Pigem infot kuidas saaks garatiisse seda isendit. sest tootja kirjade järgi on tal seda 3 aastat (tootja garatii) aga kas AK-s ka toote koodi järgi teostatakse garantiid või ainult tseki järgi ? JA mis põhiline palju on müüa EHK AK garanti sest sellist infi pole kuskilt näinud AK lehlt (või siis kehvasti otsind icon_smile.gif )

Me ei pesegi musta pesu, veider on lihtsalt et täiesti toimiv asi enam ei toimi icon_confused.gif

Müstika.

Uurin sellelt tegelaselt ka, ehk suudab sebida garantiiarve välja kellelt ketas pärit on.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&un=rxs

Peaks sama inimene olema icon_wink.gif

Garr toimib ka seerianumbri alusel, ent kui nad ei suuda antud asja selle järgi leida pole midagi teha.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 11.08.2012 18:23:24 vasta tsitaadiga

No ma räägin, kasuta corsa enda RMA'd. Kogu jebimine on ülimalt lihtne. Pead vaid sinna saatmise kinni maksma.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.08.2012 20:49:11 vasta tsitaadiga

-cocain- kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
-cocain- kirjutas:

No seda kas eelmine omanik seda uuendas ma ju ei tea. Koju jõuan saab ka skriini mis firmware peal oli. Pole selle vastu absoluutselt huvi tundnud.

Ok ma sain aru, et sina olid eelmine/algne omanik. Minu viga icon_redface.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 31.08.2012 00:58:13 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
-cocain- kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
-cocain- kirjutas:

Ok ma sain aru, et sina olid eelmine/algne omanik. Minu viga icon_redface.gif

Olingi, lihtsalt enne mind oli veel keegi.

Igaljuhul leidsin masinast ühe pildi (umbes 25 päeva enne müüki tehtud) kus antud ketas toimib:

http://www.upload.ee/image/2641207/i5_ssd_f120.png

Pilti vaadates peaks firmware ju olema mitte just kõige vanem? Ise uuendanud pole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  ssd f120 probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.