praegune kellaaeg 18.06.2025 01:11:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
09.08.2012 10:41:19
Kaabeldus |
|
|
Vajan abi majas asuva koaksiaalkaabelduse osas.
Nimelt võttis mõni aeg tagasi ühendust Starman teatamaks, et lõpetatakse analoogteenuse osutamine ja soovitatakse klientidel "sundkorras" digi peale üle kolida. Digi-TV on juba mõnda aega peas mõlkunud ning seetõttu oli ostsustamine lihtne. Paraku osutus reaalne tulemus oodatust kehvemaks ning takka tippu tuleb kogu elamises asuv koaksiaalkaabeldus ringi vahetada (signaal kehv, telerid surisevad, peenikesed kaablid). Majapidamine on kolmekordne (alumisel korrusel 1 teler, keskmisel 1 + modem/wifi-AP, ülemisel 3).
Algne plaan oli sisendkaabel jaotada 1 -> 8 jagajaga erinevate seadmete vahel, kuid siis tekkis küsimus kas ja kuhu ning milliseid filtreid ma paigaldama peaksin?
Antud temaatika on minu jaoks täiesti tume maa ning olen igasuguse nõu eest tänulik.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
09.08.2012 20:02:32
|
|
|
vea neid kokse kuidas tahad, aga soovitav on, et nad ühte kohta kokku saabuvad.
Siis on neid hea kommuteerida.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
11.08.2012 22:12:22
Re: Kaabeldus |
|
|
priit908 kirjutas: |
Majapidamine on kolmekordne (alumisel korrusel 1 teler, keskmisel 1 + modem/wifi-AP, ülemisel 3).
Algne plaan oli sisendkaabel jaotada 1 -> 8 jagajaga erinevate seadmete vahel, kuid siis tekkis küsimus kas ja kuhu ning milliseid filtreid ma paigaldama peaksin?
|
EI mingeid filtreid.
Kuuene jagaja on kah olemas. See nõrgendab signaali ca 14 dB. Nii et sõltub, kui vinge signaal majja tuleb. Võib-olla vajad võimendit, sellel peab kindlalt olema ka tagasisuuna läbilaskmise võimalus (neti UP).
EDIT: loomulikult on võimalik liikuda ka korruselt korrusele:
esimesele korrusele (võimendi +) TAP, teisele TAP + CABLE/DATA pesa või kahele hargnemine ja eraldi pesad ning kolmandale 3-ne hargnemine.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|