praegune kellaaeg 23.06.2025 13:26:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Schhhh
HV vaatleja
|
22.07.2012 15:01:01
Probleem Delli akulaadijaga |
|
|
Tere, umbes paar kuud tagasi sai Dell Vostro 1320-le uus akulaadija ostetud. Sellest ajast peale pole ta kordagi suutnud akut 100% täis laadida. Aku on mul juba algusest peale niru kestvusega olnud- max 45 minti peab vastu. Enamasti kasutangi läpakat vaid siis, kui akulaadija koguaeg taga on. Need paar kuud uue akulaadijaga on muidu ok olnud- kuna laadija on nagunii koguaeg taga, siis see, et ta akut täis ei laadinud, mulle probleeme ei tekitanud.
Probleem algas mõni päev tagasi, kui akulaadija hakkas end perioodiliselt sisse ja välja lülitama- st mõnda aega näitab, et aku laeb (on koguaeg 41% peal), aga siis lõpetab järsku laadimise ja kohe näitab 0%... ning mõne hetke pärast hakkab jälle laadima ja nii ta mul vilgub siin koguaeg. Mõnikord lülitab arvuti selle pärast end ka power save mode-i peale. Igatahes väga tüütu värk ja äkki keegi oskab mind aidata?
Olen siin üritanud restarte teha ja akut tagant ära võtta jne, aga siiamaani pole abi sest olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
24.07.2012 11:23:41
|
|
|
proovi korras akuga esialgu, tunduks nagu su "45-minuti-akust" on saanud augut2ide l2paka tagakyljel...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
25.07.2012 20:32:38
|
|
|
Aga kui aku ära võtta ning vaid juhtmega vooluvõrgus olla - kas siis on kõik korras? Kui on, siis on selge, et vigase aku süül see laadimistsükkel vibreeribki. Samas võib laadimistsükli kontrolleriga kaa midagi olla, kuid see ei ole siinkohal vist tõenäolisim variant.
Kuid kui töö iseloom võimaldab arvutit statsionaarsena kasutada, võikski seda akut mitte külge ühendada, ma leian.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|