praegune kellaaeg 17.06.2025 09:05:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WAV
HV veteran
|
03.08.2012 22:48:07
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
WAV, kaasaskantavana enne mobiiltelefone olid heal juhul jah peilerid/piiparid, kuid kui levinud need üldse olid rahva seas? Mäletan aega, kus isegi Eestis justkui promoti neid, kuid laia kinnituspinda nad ei leidnud. |
Mul oli neid peilereid mingil ajal 90ndate algupoolel tervelt 3tk kätte jagatud, tööandjate poolt. Üks oli lausa mingite hiinlaste oma, kes püüdsid Tallinnas kah oma peileriäri ajada siis (Mustamäel Sõpruse-Vilde nurgal oli vist nende kontor, firma nime ei mäleta enam). Igatahes see peiler oli kohustuslik vidin, kuigi kasu tast minimaalselt. Palju kasulikum oli tollal aga hoopis käsiraadiojaam (firmal oli omaette ametkondlik raadiosidevõrk mingi 160MHz diapasoonis ja see tõesti toimis suurepäraselt).
mikk36 kirjutas: |
Mis võiks su meelest olla see nutitelefonist vingem asi edasi? |
Kui ma seda praegu juba teaksin, oleksin kohe maailma rikkaim inimene
Aga igal juhul tuleb nutitelefoni asemele kunagi miskit muud, lihtsalt me ei oska praegu niimoodi mõtelda. Kui paljud oleksid ära prognoosinud tänase mobiilside-nutifonide olukorra näiteks 20 aastat tagasi, aastal 1992?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.08.2012 23:09:22
|
|
|
WAV, no lase kujutlusvõimel lennata
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.08.2012 23:30:10
|
|
|
nagu ma juba korra mainisin, Project Glass? Kuna Google selle taga, siis ma võimatuks küll ei peaks juba lähiaastail. või on keegi kogu selle teema juba maha teinud?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|