Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Uue telefoni ostmisel eelistab eestlane nüüd nutitelefoni märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WAV
HV veteran

sõnum 03.08.2012 22:48:07 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
WAV, kaasaskantavana enne mobiiltelefone olid heal juhul jah peilerid/piiparid, kuid kui levinud need üldse olid rahva seas? Mäletan aega, kus isegi Eestis justkui promoti neid, kuid laia kinnituspinda nad ei leidnud.

Mul oli neid peilereid mingil ajal 90ndate algupoolel tervelt 3tk kätte jagatud, tööandjate poolt. Üks oli lausa mingite hiinlaste oma, kes püüdsid Tallinnas kah oma peileriäri ajada siis (Mustamäel Sõpruse-Vilde nurgal oli vist nende kontor, firma nime ei mäleta enam). Igatahes see peiler oli kohustuslik vidin, kuigi kasu tast minimaalselt. Palju kasulikum oli tollal aga hoopis käsiraadiojaam (firmal oli omaette ametkondlik raadiosidevõrk mingi 160MHz diapasoonis ja see tõesti toimis suurepäraselt).

mikk36 kirjutas:
Mis võiks su meelest olla see nutitelefonist vingem asi edasi?

Kui ma seda praegu juba teaksin, oleksin kohe maailma rikkaim inimene icon_biggrin.gif
Aga igal juhul tuleb nutitelefoni asemele kunagi miskit muud, lihtsalt me ei oska praegu niimoodi mõtelda. Kui paljud oleksid ära prognoosinud tänase mobiilside-nutifonide olukorra näiteks 20 aastat tagasi, aastal 1992?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.08.2012 23:09:22 vasta tsitaadiga

WAV, no lase kujutlusvõimel lennata icon_smile.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 03.08.2012 23:30:10 vasta tsitaadiga

nagu ma juba korra mainisin, Project Glass? Kuna Google selle taga, siis ma võimatuks küll ei peaks juba lähiaastail. või on keegi kogu selle teema juba maha teinud?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Uue telefoni ostmisel eelistab eestlane nüüd nutitelefoni mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.