Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  N145 ei kuva menüüde siseseid tekste (ka brosweris ei näe sisu) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vihane
HV kasutaja
vihane

sõnum 04.07.2012 22:56:18 N145 ei kuva menüüde siseseid tekste (ka brosweris ei näe sisu) vasta tsitaadiga

Tervist selline probleem siis, et ma ei näe menüü siseseid tekste või kui kasutan internet näiteks google otsingut
siis vastuse väli on tühi, kui hiirega üle tõmmata on näha, et asi töötab kuid tekst pole loetav, näiteks
programmi installides ei ole näha "cancel, agree, yes, no " jne tabe. Ma ei oska seda probleemi isegi
sõnastada, et googlist lahendust otsida icon_neutral.gif Samuti task manageri bar on bugine, kõik tabid on üliväiksed
ja loetav tekst puudub.

Tänud ette abi eest ise olen tunnikese mässanud ja no pea mitte ei lõika.

EDIT fixed :OS on windows 7 starter

E:lisasin siis ka pildid mis minu probleemi paremini seletavad, põhilie mure ongi, et ma ei saa otsingumootoreid kasutada kuna nad ei kuva teksti ja ma ei saa tekstiväljale isegi kirjutada icon_confused.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

E: niipalju veel sain lisainfot omanikult, et viimane asi mis juhtus oli "samsung recovery" popup alt kuhu ta peale klõpsas ja peale seda hakkaski asi streikima.

Lasin käima ka System Files - SFC Command mis leidis vigasid mida ta parandad ei suutnud, ainuke lahendus paistab olevat clean install thumbs_down.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  N145 ei kuva menüüde siseseid tekste (ka brosweris ei näe sisu)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.