praegune kellaaeg 22.06.2025 13:51:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vihane
HV kasutaja

|
04.07.2012 22:56:18
N145 ei kuva menüüde siseseid tekste (ka brosweris ei näe sisu) |
|
|
Tervist selline probleem siis, et ma ei näe menüü siseseid tekste või kui kasutan internet näiteks google otsingut
siis vastuse väli on tühi, kui hiirega üle tõmmata on näha, et asi töötab kuid tekst pole loetav, näiteks
programmi installides ei ole näha "cancel, agree, yes, no " jne tabe. Ma ei oska seda probleemi isegi
sõnastada, et googlist lahendust otsida Samuti task manageri bar on bugine, kõik tabid on üliväiksed
ja loetav tekst puudub.
Tänud ette abi eest ise olen tunnikese mässanud ja no pea mitte ei lõika.
EDIT fixed :OS on windows 7 starter
E:lisasin siis ka pildid mis minu probleemi paremini seletavad, põhilie mure ongi, et ma ei saa otsingumootoreid kasutada kuna nad ei kuva teksti ja ma ei saa tekstiväljale isegi kirjutada
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
E: niipalju veel sain lisainfot omanikult, et viimane asi mis juhtus oli "samsung recovery" popup alt kuhu ta peale klõpsas ja peale seda hakkaski asi streikima.
Lasin käima ka System Files - SFC Command mis leidis vigasid mida ta parandad ei suutnud, ainuke lahendus paistab olevat clean install
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|