07.11.2008 12:29:14
Alarm for Cobra 11: Burning Wheels
RTL Games has released a playable demo of Alarm for Cobra 11: Burning Wheels, allowing you to try out the next installment in the Alarm for Cobra 11 series.
mis teema on? autobahnil ajad pätusid taga ise samalajal sheisse kisades? demo on mõnus väike vähemalt. proovin ära.
EDIT: proovisin paar mintsa, graafika täitsa kena. niipalju kui ma tutorialis nägin, auto läheb isegi katki. max detailidel jookseb kaa ilusti.
juhitavus on veidi imelik, auto pöörab jube järsult, maybe on asi selles et ma kasutan klaviatuuri. varsti proovin ka gamepad'iga.
EDIT 2: kas keegi veel üldse on proovinud seda? ma üritan gamepadi tööle saada, menüüs kõik OK, saan nupud ära seadistada, aga mängu minnes mitte ükski gamepadile määratud funktsioon ei tööta... programmeerimissoftiga ei viitsi veel keyboardi emuleerima hakata, tahaks niisama selle tööle saada....
suht normaalne võrreldes eelmiste osadega
autod võiksid ainult õiged olla aga muidu täitsa ok rooliga _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
nad oleks kah pidanud Mickey Rourke'i palkama, see oleks roppusi pildunud sõidu ajal. umbes nagu esimeses carmageddonis, ainult et ilma tsensuurita.
aga ega raha puu otsas ei kasva, eriti väikestel tarkvaraarendajatel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.