praegune kellaaeg 20.06.2025 18:43:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tavka007
HV kasutaja

|
19.06.2012 19:24:16
MSN-i viirus |
|
|
Tere, kuidas mul oleks võimalik kontrollida, kes või mis mu MSN-i kaudu saadab laiali linke, mis arvatavasti on viirused? Täna huvi pärast hakkasin vaatama erinevaid MSN-i ja emaili kontosid ning selgus, et läbi ühe konto on mingeid linke saadetud kõikidele, kes mu MSN-i listis on. Lasen täna oma arvuti üle viirusetõrjega kuid eelnevatel katsetel pole ei Spybot ega Comodo midagi näidanud. Tahaks teada, kas mu arvutis on mingi keylogger, mis mu paroole varastab või milles võib jama olla? Viirusetõrjed midagi ei näita ja juba pikka aega pole kahtlastel lehekülgedel käinud. Oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
19.06.2012 19:39:00
|
|
|
Vaheta oma msn-il parool ära
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
19.06.2012 19:53:10
|
|
|
reints kirjutas: |
Vaheta oma msn-il parool ära  |
Tahtsin sisse logida, siis ütles, et mu aadress on blokitud ära. Sain saata oma teisele emailise aktiveerimiskoodi ja seejärel MSN-i sisse logida ning vahetasin seejärel parooli ära. Kui kala kusagil arvutis, siis parooli vahetusest eriti kasu pole. Samas olen kuulnud, et MSN kontosid häkitakse suvaliselt ja seda suvalisi koode genereerides ja lootes, et küll kunagi ikka täppi läheb. Sellise boti vastu vist ei saa aga arvutis tegutsev pahalane võiks end ikka näole anda, kui ta olemas on. Mingid viirusetõrjed teda ei näita igatahes. Ei Malwarebytes, Spybot ega Comodo.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
avr
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
21.07.2012 12:23:57
|
|
|
või lisage hooldus@seire.ee msn listi ja nad tegelevad selle asjaga
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|