praegune kellaaeg 20.06.2025 22:59:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-vodafone-
HV Guru

|
31.05.2012 18:28:02
VMware virtual PC´dele erinevad IP aadressid. Kuidas? |
|
|
Heia.
Mul ühes masinas 10 erinevad XP Virtuali jooksmas. Vaja anda igale virtual masinale erinev väline IP aadress. Väliseid aadresse on Starmani poolt tellitud 10
On see teostatav?
Füüsilise masina ühendan kaabliga ruuterisse ning saab IP 192.168.0.3 näiteks esimene virtual masin saab ip näiteks 192.168.1.4 aga väline IP on ikka sama eks? Kas pean tegema 1.4 IP pealt pordisuunamise teisele välisele IP aadressile ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
31.05.2012 21:36:03
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
-vodafone-, pead oma virtuaalmasinate konfis võrgumäärangu muutma NAT pealt Bridged peale!
 |
Väga hea. Juba tegin virtualid valmis ning selle NAT muutsingi ennem kõigil bridged peale.
Aga edasi. Kuidas ja kust ma saan välist IP määrata? Kas ruuterist pordi suunamisega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
31.05.2012 22:46:28
|
|
|
Mis ruuteriga tegu? Sul on vaja defineerida ruuteris need kümme välist IP'd ja siis teha nendelt suunamised juba sisevõrgu IP'dele. Ilmselt oleks mõistlik ka sisevõrgu IP'd teha läbi staatilise dhcp määrangu.
 |
Hetkel mingi NetGear v8 puss... Ehk starman pakub ka midagi asjalikumat...
EDIT: Ruuter siis Netgear WGR614v7 - ajab see asja ära üldse? Tundub, et mitte, kui veebiliidest vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
31.05.2012 23:21:31
|
|
|
Pead ei anna aga kiirel ülevaatusel see purk ei toeta mitut välist IPd.
EDIT: kui see asi sul kuidagigi tähtis on ja raha teenib siis pane sinna mõni odavam Cisco või Juniper. Nendega saab hakkama  |
Ka mulle tundub nii.
Aga tänud Andrus! Eks ma vaatan, äkki Starman pakub miskit asjalikku ruuterit kaasa. Kui ei, siis tuleb muretseda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|