Siim Kallas kiidab näiteks Javieri. Siin foorumis parImad (vasaksotsidest) majandusteadlased-geopoliitikud-viroloogid-klimatoloogid ütlesid, et paha ja halb populist
Mõtlesin teie juurde sõites meie äsjaste kohalike valimiste huvitavale kontrastile Argentina vahevalimistega, kus karmi kasinuspoliitikat ajav Javier Milei sai suure võidu. Kuidas on võimalik võita, lubades vähem toetusi ja vähem riiki?
Ka Reformierakond on kunagi mõelnud samamoodi. Kõik me oleme maksumaksjad. Ühest küljest olen rõõmus, kui mulle antakse mingeid hüvesid, aga teisest küljest ei meeldi, kui raha ära võetakse.
Machiavelli on öelnud, et valitseja ei tohi teha kingitusi, sest nendega teeb ta head vähestele ja halba paljudele. Mina olen ajanud kogu aeg sama lähenemist. Sa saad ju ka perekonnas tegutseda ainult olemasolevate ressursside piires.
Argentinas sündiv on väga tervislik. Mul oli kunagi tuttav Argentina rahandusminister Domingo Cavallo, kes ajas tasakaalus eelarvepoliitikat. Mingi hetk, kui ta uuesti ministriks toodi, tahtsid naised ta aga pottide-pannidega maha lüüa. Siis ei võtnud ühiskond seda poliitikat enam vastu.
Nüüd on nad jälle kokkuhoiu juures tagasi. Pole mõtet kahtlustada, nagu oleksid inimesed pikalt väga rumalad.
Ja kui tähelepanu pöörati, siis tuli tavaline "fake news" jälle
tsitaat:
This year’s basket contains 15 products, six fewer than the 21 products in the 2024 basket. If you’re counting each individual item (like each can of green beans) separately, it’s 22 items this year compared to 29 items last year.
tsitaat:
When a reporter asked about the downsizing, the president called the question "fake news."
Need pole ainult terviseministrid, kes oma ametikoha jaoks "ülekvalifitseeritud" on. Meilgi ju oli "teadus saab ühe protsendi siis, kui raha hakkab puu otsas kasvama" rahandusminister, kelle jaoks põhikooli matemaatika ja protsentarvutused üle jõu käisid.
Kas ma olen ainus, kes enam ei viitsi sellel lingigrafomaanial klikkida? Siin mõned vist päev otsa ei teegi muud peale linkide postitamise.
Absoluutselt, paar lauset võiks ka juurde postitada. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Mida juttu Trumpilt. Igale kodanikule kaks tonni peo peale.
Kui enda rahva maksustamisega oleks võimalik rikkaks saada, siis teeksid seda kõik.
See tariifi pull läheb veel ajalukku kui õpikunäide, mis juhtub, kui toimivad kaubandussuhted läbi lõigata ja hakata tootma senise asemel dramaatiliselt kallimas keskkonnas.
BBC ei andnud vaatajatele märku, et kaadreid oli lõigatud ja kohandatud. Taustal kõlas veel sünge muusika.
Möödunud nädalal avaldas The Telegraph BBC endise nõuniku Michael Prescotti koostatud sisemise memo, kus süüdistas oma varasemat tööandjat vaatajate eksitamises.
Samuti paljastas see ringhäälinguorganisatsiooni Iisraeli-vastase hoiaku ja väited, et sooliselt kriitilisi küsimusi oli alahinnatud.
Selle segase ja seniilse vanamehega ei tasu vaidlema hakata, lihtsam on ühest telekanali direktorist vabneda ja teha nägu, et ei ole kunagi midagi olnud. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Kummaski artiklis pole kirjas asjaolu, et antud sarja osa ei tootnud ei BBC ega Panorama tiim, vaid valmis sisseostetud alltööna October Films nimeliselt firmalt, kes selle sellisel kujul kokku lõikas ja tootis. Vastutab muidugi ka see, kes eetrisse laseb. _________________ Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS)
6. jaanuar on otsene tagajärg Trumpi kõnele. Kes ja kuidas midagi kokkulõikas ei ole siin oluline. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.