Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
murumuna
HV vaatleja
|
17.05.2012 13:31:20
Taastepunktid kaovad. |
|
|
Tegemist siis Windows 7 Home Premiumiga. Ligemale kuu aega kasutatud, avastasin möödunud nädalal, et kõik süsteemitaaste punktid on kadunud, enne oli neid neli või viis tükki. Liugur, millega saab määrata, kui palju kõvakettast läheb süsteemitaaste alla oli ka nullis. Panin sealt viisteist protsenti selleks ( 69 GB) ja tegin ise ühe taastepukti. Kõik oli hea, paari tunni pärast vaatasin, jälle see isetehtud taastepunkt kadunud aga see liugus oli alles seal, kuhu ma ta panin. Tegin jälle uue ja see püsis täpselt seitse päeva ja täna oli jälle liugur nullis ja taastepunkt kadunud.Tegin siis täna uue punkti, aga milles võiks asi olla, et need ara kustuvad, kas kellelgi on sarnast probleemi olnud. Oleksin tänulik igasuguse nõu eest. Nüüd sai jälle seitse päeva mööda ja kustutas kõik ära, kuigi peaks nagu seitsme päeva tagant uue punkti tegema. Igasuguste tõrjetega sai ka kontrollitud puhas. Mis nõu aitaks?
viimati muutis murumuna 23.05.2012 17:35:07, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.05.2012 14:08:07
|
|
|
Pahalane arvutis?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
18.05.2012 00:07:13
|
|
|
mingi kettapuhastus programm?
_________________ pWn |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.05.2012 00:19:07
|
|
|
murumuna, ega sa selles arvutis mitut operatsioonisüsteemi ei oma või mingi Live plaadiga XP-d üritanud käivitada?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
18.05.2012 08:30:47
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
murumuna, ega sa selles arvutis mitut operatsioonisüsteemi ei oma või mingi Live plaadiga XP-d üritanud käivitada? |
Ei mingit mitut opsüsteemi, ainult Win. 7.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
23.05.2012 23:44:53
|
|
|
murumuna, sinul puuduvad oigused selle tegemiseks. Sa oled tavakasutajana ehk piiratud kasutajana sees, sa pead adminnina sisse logima et need settingud jaaksid pusima peale restarti. Samuti kui soovid void oigusi juurde anda, kui logid adminnina sisse.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
24.05.2012 08:50:06
|
|
|
Andium kirjutas: |
murumuna, sinul puuduvad oigused selle tegemiseks. Sa oled tavakasutajana ehk piiratud kasutajana sees, sa pead adminnina sisse logima et need settingud jaaksid pusima peale restarti. Samuti kui soovid void oigusi juurde anda, kui logid adminnina sisse. |
Aitäh vastuse eest, aga ma olen ainukasutaja ja administraator, või on siin midagi valesti, kuidas ma peaksin edasi tegutsema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
27.05.2012 07:12:55
|
|
|
murumuna, Sa ei ole administraator, vaid tavakasutaja. Sinul voib olla administraatori acount aktiveerimata. see luuakse parooliga tavaliselt kui installid win. mine SafeModiga sisse ning logi adminnina sisse, ning safemodis on sinul oigusi rohkem kui tava winnina sisse logides adminnina. Win 7 sarnaneb nuud rohkem Linux susteemidele.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.05.2012 12:01:56
|
|
|
Andium, segane jutt sul.
Windows 7 puhul tuleb sisseehitatud adminikonto süsteemist ise aktiveerida ja ise ka parool määrata. By default on see välja lülitatud ja Windowsi installimisel seda ei aktiveerita ega määrata ka parooli. Safe Mode'i kasutamisel selle jaoks pole 7 all suurt mõtet, kuna adminikontot näidatakse pärast aktiveerimist kenasti ka sisselogimisekraanil.
Erinevad variandid, kuidas adminikontot aktiveerida: http://www.askvg.com/how-to-enable-activate-hidden-administrator-account-in-windows-vista/
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
27.05.2012 12:16:37
|
|
|
Kas kettaruumiga probleeme pole? Äkki hakkab ketas täis saama ja Win ise vaatab kuskohast "näpistada" saab seda juurde? Lihtsalt oletus....
Tegemist on läppariga?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
27.05.2012 15:19:43
|
|
|
Betamax, on kull, hilja ohtul kirjutasin.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
murumuna
HV vaatleja
|
28.05.2012 09:08:44
|
|
|
[quote="korsten"]Kas kettaruumiga probleeme pole? Äkki hakkab ketas täis saama ja Win ise vaatab kuskohast "näpistada" saab seda juurde? Lihtsalt oletus....
Tegemist on läppariga? Kettaruumi on küllalt, ligi nelisada giga, aga huvitav on see kõik sellepärast, et miks 7 päeva pärst kõik ara kustutab, siis ta peaks nagu ise uue punkti tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|