Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
leijona
HV vaatleja
|
23.08.2003 18:25:56
küs. Seagate ketta kohta |
|
|
Tähendab, varem oli mul Seagate 60GB ketas ja sellel olid mõlemad pooled plekiga kaetud, st. alt polnud mikroskeemi näha. Nüüd ostsin 120GB 8MB chaheiga isendi ning sellel oleks nagu alt kate puudu, st. kruvi kohad on olemas aga katet pole. Tahaks nagu teada, kas see ketas tulebki tehasest niimoodi või on see hiljem eemaldatud. Ei viitsi ilma asjata hakata helistama ja jamama.
Teine ja vähem tähtsam tähelepanek oli see, et HDD polnud oma originaal karbis, sest minu teada on Seagate ketaste karpidel vastavad logod ja kirjad peal.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.08.2003 18:29:04
|
|
|
niipalju kui tähele olen pand siis enamustel polegi neid katteid silma jäänd. Enda 40 seagate'il küll need olemas. PS! Kruvi augud on jahutaja kinnitamiseks, vähemalt endal HDD jahutaja läks sinna kruviaukudesse mis all
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
23.08.2003 18:42:06
|
|
|
7200.7 seeria seagate kettastel polegi all katet mis barracuda IV ja V seerial oli
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
leijona
HV vaatleja
|
23.08.2003 18:45:42
|
|
|
oncleuno kirjutas: |
7200.7 seeria seagate kettastel polegi all katet mis barracuda IV ja V seerial oli |
Selge, siis pole probleemi.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
leijona
HV vaatleja
|
23.08.2003 18:52:56
|
|
|
Ma kasutan oma teemat veel ära ja esitan teist laadi probleemi. Nimelt on mul WD 7GB ketas mis üks päev ei tahtnud enam töötada - shut downist üles tulles oli kiri ees "detecting IDE drives" mida saatis ketta poolt tehtav kolksuv hääl. Sealt edasi ei toimunud midagi. Failisüsteem on NTFS. Küsimis, kas sellelt kettalt saab veel midagi taastada?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|