Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nivoo
HV kasutaja

|
20.05.2012 12:58:51
Küsimus: samade näitajatega toitekas, mis Fortron Blue Storm II 500W [lahendatud] |
|
|
Tere!
Mu lauaarvuti toiteplokk ütles üles ja ma otsin sellele nüüd asendust. Kuna arvuti on ostetud 2007. aasta detsembris, siis tegemist küllaltki vana masinaga ja ma pole veel ühtegi täpselt sama plokki netipoodidest leidnud, mis just katki läks. Toiteplokiks oli Fortron Blue Storm II 500W. Ma olen küllaltki loll toitekate andmete lugemisega ja oma riistvaraga kokkuviimisega, seega lootsin siit mõnelt targemalt inimeselt abi saada, kes oskaks mulle ette näidata toiteka, mis oleks samade näitajatega, mis Blue Storm II.
Mu arvuti andmed on sellised:
prose Q6600, videokaart 8800GT, mälu on mingi A-Data oma (4 GB) ja emaplaat on Gigabyte P35C-DS3R.
Äkki leidub siin mõni inimene, kes oskaks siis suunata mind sellise toitekani, mis sobiks antud arvutile? Oleksin väga tänulik.
Parimat,
Jaak
EDIT: siin on üks Blue Storm II ülevaade ka - http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=84
viimati muutis nivoo 23.05.2012 19:37:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
20.05.2012 13:00:13
|
|
|
Oleneb palju maksta tahate.
link
midagi sellist peaks täitsa piisav olema, kui nii palju ei raatsi maksta, võite kasutatud toiteid vaadata, eemale tuleks hoida codegen, colors(h)it toitekatest.
Muidugi kui tahate võite ka BSII osta kasutatult, need peaksid foorumist 15-20€ liikuma.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
21.05.2012 00:18:39
|
|
|
nivoo, Aga milleks osta mitu toitekat, kas poleks targem kohe korralik osta?
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
21.05.2012 00:23:56
|
|
|
braien334 kirjutas: |
nivoo, Aga milleks osta mitu toitekat, kas poleks targem kohe korralik osta? |
mis sel chieful häda on? parem ikka kui need bluestormid mida siin aastaid promoti ja mis nüüd riburadapidi surevad. mul on mitu chifut probleemitult töötanud, kuid 700w fortron kärvas
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
nivoo
HV kasutaja

|
23.05.2012 19:37:35
|
|
|
Suured tänud kõigile, kes vastasid, oli palju abi. Tellisin selle odavaima Chieftech'i PSU ära. Kui kohale jõuab, eks siis näis, kas saan sellega ka oma raali tööle.
Parimat,
Jaak
EDIT: No nii, minu arvutit toidab nüüd see 30-eurone Chieftech. Seni paistab kõik töötavat. Suured tänud veel kord kõigile, kes viitsisid mulle head nõu anda.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|