praegune kellaaeg 04.08.2025 21:27:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
20.05.2012 16:55:56
|
|
|
alliance kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Paraku hetkeseisuga on see võimalik ainult siis, kui Intel oma arendustegevuse mõneks aastaks seisma paneb. Teistest terve generatsiooni jagu ees olek ning sisuliselt põhjatud taskud on päris korralik eelis mida lihtsalt niisama naljalt juba tasa ei tee. |
Ma pole väga kursis aga kas mitte saudid amd-d ära ei ostnud vahepeal? Võim oli see miski muu yritus |
Venelased ostsid mõni aeg tagasi AMD vanad tootmisliinid ära minu mäletamist mööda.
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
20.05.2012 21:29:01
|
|
|
Ma pole väga kursis aga kas mitte saudid amd-d ära ei ostnud vahepeal? Võim oli see miski muu yritus |
AMD aktsiad on NYSE-l listitud. Põhiliste aktsiaomanike hulgas saude ei paista.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
0 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
21.05.2012 09:14:21
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Paraku hetkeseisuga on see võimalik ainult siis, kui Intel oma arendustegevuse mõneks aastaks seisma paneb. Teistest terve generatsiooni jagu ees olek ning sisuliselt põhjatud taskud on päris korralik eelis mida lihtsalt niisama naljalt juba tasa ei tee. |
Müügiobjektiks oli Global Foundries, ehk nende tootmistehased. AMD on nüüd ju sisuliselt lihtsalt disainer kes tootmisteenust sisse ostab.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
28.05.2012 11:57:47
|
|
|
mikk150, kui sul endal ka selge pole, mis prose mis oli siis ära parem targuta.
Aga jah, korraks amd sai maha heade prosedega, kui intel lasi liugu puhtalt mhz tõstmisega, seda ainult korraks, nüüd amd supleb seal 2008 aastas (kui sedagi) ja vaevalt, et siit midagi head tuleb.
Nagu ka mujal teemas olen öeldnud, siis sellel int gpu võimsusel pole mingit vahet, neil siiski pole piisavat powat, et mängida ära uuemaid mänge norm graafika peal, igasugused videod , meedia jms saavad mõlema tootja int gpud hakkama, see kas üks teisest on nõrgem/tugevam ei anna mingit suurt võitu, sellepärast pole ka intel seda poolt aredanud.
Aga kui keegi tahab öelda, et uus amd junn teeb prose osas ivy/sandyle silmad ette siis lubage naerda.
|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.05.2012 15:08:10
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
Nagu ka mujal teemas olen öeldnud, siis sellel int gpu võimsusel pole mingit vahet, neil siiski pole piisavat powat, et mängida ära uuemaid mänge norm graafika peal |
Sa kunagi midagi budget gamingust oled kuulnud? Lisaks on Llano/Trinity mobiilse mängurluse jaoks kui ilmutus.
Ma mängin Diablo 3'e täiesti rahumeeli masinal, millel on sees see asi - http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2011/02/23/gigabyte-e350n-usb3-mini-itx-review/1
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
28.05.2012 18:16:31
|
|
|
Scart, nojah, sinujaoks on hea, minujaoks täis piix, imo minimaalne millega d3 pelada on 5750 vms
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|