Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-mihkel93-
HV vaatleja
|
10.06.2012 17:21:32
Nokia 1209 |
|
|
Mul on üpris vana telefon - Nokia 1209. Moblas on mõned tähtsad sõnumid, mida oleks vaja säilitada (koos kuupäevaga). Samas ei anna telefon võimalust SMS-e SIM-le kopeerida. (Tavalisest) USBst ei anna selle mobla puhul üldsegi rääkida.
Telefonil on muidu olemas akulaadija augu juures kaabli koht (pinout). Kas SMS-e on kuidagi võimalik arvutisse kopeerida? Mis kaablit ja tarkvara vaja läheks?
Kuna selle teemaga väga kursis pole, siis Google ka eriti ei aidanud. Kuigi mingit informatsiooni kaablite kohta leidsin, siis ei olnud üldse kindel, kas need sobiksid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
12.06.2012 09:03:25
|
|
|
Võib olla küll totter soovitus, aga kui muud varianti pole, siis pead vist ekraanipildid fotokaga tegema igast SMS-ist . ajalooline väärtus peaks samaväärne jääma, kui tekstifail arvutis, mille võiks mingi kaabliga imekombel saada?
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
12.06.2012 14:15:17
|
|
|
Palju neid sõnumeid on ja mis selle teenuse eest nõus maksma? võin mingi aeg selle ette võtta...
_________________ nutitarvikud24 osta.ee / kaup24.ee / instagram / facebook
Telefon 55 77 2 33 (viber/whatsapp) |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
TNT
HV kasutaja

|
13.06.2012 07:33:14
|
|
|
Võibolla lubab SMS-i edasi saata mõnele pereliikme telefonile
_________________ Hell Was Full So I Came Back ! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
-mihkel93-
HV vaatleja
|
13.06.2012 23:24:58
|
|
|
Sain juba teisest foorumist ka vastuse, et see protsess on küllaltki keerukas jne. Aga eks ma leian mingi muu viisi, kuidas antud situatsioon lahendada.
TNT kirjutas: |
Võibolla lubab SMS-i edasi saata mõnele pereliikme telefonile  |
Mul oleks vaja, et oleks näha nii number kui ka originaalkuupäev. Kui pereliikmele saata, siis peaks ju saatjana näitama minu numbrit ning minu saatmiskuupäeva.
Tänud vastuste eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|