Arvutiks on Dell XPS m1330 ja op.süsteem on Vista. Viimasel ajal on hakanud viskama ette teateid "...has stopped working". Igakord kui ma panen arvuti tööle on kindle, et ette tuleb teade " Google installer has stopped working". Mis võib viga olla? Ise ma ei oska mitte midagi sellega ette võtta.
Vajuta sinna tsekk onlain for ö solutson pääle prooviks nt.
link <-google aitab ka täitsa hästi.
Updatet soovitas ka teha kuskil sarnase probleemiga.
Omalt poolt soovitan veel full scan viirusetõrjega. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Olen vajutanud sinna, aga miskit pole muutunud. Aga, mis ma nende teiste teadetega ette peaksin võtma?. Ja arvutil pole mitte ühtegi viirusetõrjet peale.
Ma olen sellel alal võhik ja ma ise ei oska mitte midagi teha.
Tõmbasin selle viirusetõrje programmi ja tegin sellega vastavad protsetuurid. Lisaks sellele updatesin mõningaid asju, mis windows ise välja pakkus. Loodan, et saab nüüd kõik korda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.