Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
qratman
HV kasutaja

|
21.05.2012 21:48:21
ntfsundelete kausta nime järgi |
|
|
Juhtus umbes selline õnnetus.
#rm -r /windows/C/Users/Mina/Documents/
# |
Ja läinud oligi...
Sai tehtud veel mõned rm käsud ja äparduse avastamisel partitsioon lahti haagitud.
Leidsin et Suse 11.4 peal on täitsa olemas "ntfsundelete" käsk aga
manuali lugedes ei saa pihta kuidas ette anda kaust millest soovin taastada.
Linux istub ühe partitsiooni peal ja windows7 teise (ntfs-3g väidab /etc/fstab failisüsteemiks).
Win7 ei buudi. Linux buutis kuni käsureani... õnneks või pigem kahjuks, siis liiklesin
mööda /windows/C katalooge ja kustutasin ühtkoma teist aga seda kausta plaanis ära kaotada polnud. ja sedasi ta praegu on.
Oskab keegi kosta kas sellest utiliidist on asja või peab ketta teise masinasse tõstma ja mõne windowsi programmiga
uurima?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
qratman
HV kasutaja

|
23.05.2012 18:21:53
|
|
|
Nii ei mängi eriti välja. Utiliit leiab tohutult kustuatud faile terve ketta pealt. Mul aga vaja ainult kätte saada failid kaustast C:\Users\Mina\ ja täpsemalt \Documents
Huvitaval kombel ei suutnud HBCD peal olev utiliit Recuva mitte midagi leida kaustast \Mina\Documents\
Too kaust ise lendaski delet-i. Tean vaid seda et andmed on seal olemas. Kustutati ainult viited neile. Recuva kuvab ainult kustutatud failid millel kaustad on olemas.
Proovitud ka mitme teisega utiliiidiga - tulem sama: Documents kausta pole, seega sealt ei otsitagi (ka deep-scan korral).
Mis programmi veel proovida?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
23.05.2012 22:12:22
|
|
|
getdataback?
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
qratman
HV kasutaja

|
24.05.2012 00:56:41
|
|
|
Proovisin windowsi utiliiti recuva (HBCD pealt). Too ei suutnud midagi leida, ei deep ega normal scan.
linuxi utiliiit otsib kõiki faile kogu kettalt - seda ma ei taha, sest neid on tohutult. Mul vaja vaid konkreetse kausta seest otsida.
Tean et data ON olemas. Ainult failisüsteemi lingid neile on kustutatud rm poolt. Tõstan ketta kõrvale ja üritan veel mõne utiliidiga.
Ma palju ei taha, mul seal krüptiud fail - sellest olen nõus loobuma aga .doc või .docx faile ikka tahaks.
Seniks uus HDD sisse ja sinna uus OS peale.
Kui teisiti ei saa, siis kaalun tasulisi taastamisi, tean et meil spetse on sel alal - iseasi mis nad raha küsivad ( tean et kõvasti )
Oma lollus et backupi pole teinud aga inime õpib vigadest.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
24.05.2012 14:04:22
|
|
|
qratman kirjutas: |
linuxi utiliiit otsib kõiki faile kogu kettalt - seda ma ei taha, sest neid on tohutult. Mul vaja vaid konkreetse kausta seest otsida |
1. Kui t88riist teeb töö 2ra.
2. Ja paremat t88riista ei tea.
3. Pead sa alla neelama selle kuidas ta t88d teeb.
4. Sest muidu j22b töö tegemata.
5. Praeguseks oleks sul kogu ketas l2bi otsitud juba.
6. Vaata siia ka: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_data_recovery_software
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|