Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WerteX
HV Guru
|
17.04.2012 22:17:22
Philipsi Teler ja HDMI 3x katki läinud? |
|
|
Tere,
On üks selline juhtum kus Philipsi teleril 37PFL7603H/12 on vahetatud 3x HDMI SSB plaati, kasutatakse Elioni digiboksi HDMI, DVD-Mängijat, Arvutit.
Kas mingi seade võib põhjustada seda viga? Teistel telekatel HDMI pesadega ei juhtu midagi, kus samad seadmed taga.
Kas kellelgi on ideed, mis seda viga võivad põhjustada üldse? Äkki kellelgi on midagi sarnast juhtunud ka teiste telekatega, teised tootjad?
Iga hea nõu või kogemus tuleb abiks.
Tänades.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
18.04.2012 08:38:59
|
|
|
Äkki on tegemist hoopis tootjapoolse tüüpveaga? Kui telekale kehtib veel pretensiooni esitamise tähtaeg, siis mina nõuaksin raha tagasi. Vaata Võlaõigusseaduse §218 ja §223.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.04.2012 08:55:06
|
|
|
WerteX: Kas arvuti on ikka ühendatud maandatud (kontramaandusega) vooluvõrku või ei. Kui ei ole, siis suure tõenäosusega arvuti ka seda koerustükki korraldab. Teleri sisendplokk on tundlik igasugu staatilise elektri suhtes, mis arvutist tuleb ja siis see sisend ka maha põleb.
Maandamata arvutid suutsid juba ka vanadel aegadel, enda külge pandud, välist tehnikat maha põletada. Selles suhtes ei midagi uut.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
18.04.2012 09:08:32
|
|
|
tahanteada, aitäh, sellele tasub täitsa mõelda, aga kuidas nüüd mõelda, et teised telekad jäävad seal ellu ja ei juhtu midagi?
Rasmus, antud telekaid on Eestis läbi müüdud nii, et maa must, aga on ainult üks isend mis selle veaga remondis käib.
Kellelgi veel mingeid häid ideid?
|
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
18.04.2012 09:48:34
|
|
|
3x vahetatud seda plaati? või lugesin valesti... kui ikka 3 korda seda HDMI SSB plaati juba vahetatud, siis kahtlustaksin põhjustajana juba pigem su ülejäänut kodutehnikat..karta on et seda trikki teeb jahh puudulik maandus nagu tahanteada juba mainis...garantiihooldaja firma poolt ma vaataks juba kurja pilguga su poole WerteX
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
18.04.2012 14:56:19
|
|
|
green, kahjuks ei ole see minu kodutehnika ja mina üritan leida võimalust, miks see maha põleb. Olen vastaspool sellega.
Kuidas seletada, et teised telekad seal ellu jäävad?
|
|
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|