praegune kellaaeg 22.06.2025 15:27:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bree
HV vaatleja

|
13.04.2012 10:53:34
Picasa - Screen Captures |
|
|
Küsimus siis selle kohta (mida ma ei osanud kuhugi postitada!)
Täna hakkasin juhuslikult ühte pilti arvutisse salvestama ja seda siis kausta, mis minu mäletamist mööda on minu arvutis "varjatuks" muudetud. Tegin kaustad nähtavaks ja leidsin nüüd veel ühe kausta, mis on ka varjatud. Nö ülemkaust on pealkirjaga "Picasa" ja seal on omakorda kaust pealkirjaga "Screen Captures". See kaust on loodud sinna umbes märtsi keskpaigas ja pildid on sinna tekkinud hiljem - nii umbes mõnepäevaste vahedega mõned. Ja seal on pildid, mis pole nagu loogiline.. minu vb väga ammustest käikudes (vm sellist) internetis, nt kui kuskil oli üles laetud pildid mingist üritusest ja olen ise ka neid vaadanud. Igastahes on need "jäädvustused" vanad, aga kaust ise alles hiljuti tekkinud.
Kuidas ma peaksin aru saama, kuidas see kaust tekkis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
bree
HV vaatleja

|
13.04.2012 11:28:59
|
|
|
On jah "created".
Aga nüüd avastasin, et aasta on 2011 mitte 2012. Kuid siiski, see ei muuda asjaolu, et Picasa on jäädvustanud need .. pildid desktopil toimuvast vm. Kuidas see nii käib? Antud lingilt ei saanud eriti infot.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.04.2012 12:26:37
|
|
|
bree kirjutas: |
Kuidas see nii käib? |
Onu Google jälgib meid kõiki
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|