praegune kellaaeg 21.06.2025 22:19:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BlackOps14
HV vaatleja
|
13.04.2012 14:39:29
uuendatud arvuti jookseb kokku ning graafika siriseb |
|
|
Mul tekkis arvuti kokku panemisel selline juhtum kus kukkus prose maha ning umbes 10 pini olid kõverad. need sai sirgeks painutatud ja socketisse istus ilusti. panin masina kokku tagasi ning üritasin mängida oma uue graafikaga gtx 550ti mänge nagu minecraft ja battlefield 3 jne. Minecrafti peale menüüs hakkas tegema graafika sirinat mille peale ma panin kohe kinni mängu. battlefield 3 peale tegi minuarust ka sirinat aga ei ole kindel(võin üle kontrollida vajadusel). Pärast poole üldse arvuti freezis ehk külmus.
Kasutasin eelmise emaplaadi kõvaketast kust võtsin driverid maha mis ma nägin vähemalt control panelis programmide all. Praegu isegi ilma mängimiseta freezib. Mis ma teha saaksin?
uus emaplaat gigabyte ga-970a-ds3
uued mälud amd performance edition ddr3 2x4gb 1600 1.65v
uus graafika gigabyte gtx 550ti windforce2
vana prose millel umbes 10 pini olid kõverad amd phenom 2 x2 555 unlockituna praegu amd phenom 2 x4 b55
vana toiteplokk codegen 400w
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
13.04.2012 14:42:13
|
|
|
kui sa vahetasid emaplaadi, mälu, graafika ära ja OS-i jätsid kettal samaks, siis alusta uue OS-i instaleerimisest! Ime üldse et vana OS-iga sul tööle asi läks
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
13.04.2012 14:47:01
|
|
|
0)Proovi eelmises postituses soovitatut.
I) proovi prose kahe tuumaga kasutada, kas siis freezib ka?
2)Jälgi temperatuure. (aida64, siw, cpu-z on märksõnad)
3)proovi teise toiteplokiga.
Tundub tõenäoline, et vana 400w ei pea vastu uuele graafikale ja unlockitud prosele (eriti kui vana graafika oli 7300 vms)
EDIT: tõepoolest, see jäi kahe silma vahele, et OS veel vana oli ketta peal.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlackOps14
HV vaatleja
|
13.04.2012 15:22:09
|
|
|
Praegu panin 2 tuumaga töötama. Proovisin algul sirisemisest lahti saada. Minecraftis võtsin graafika maha ning sirin kaudus või peaaegu kadus. Battlefieldis jälle sirises kui menüü oli ees kus pidi enter vajutama, et mängu minna. Ei ole kindlasti sirin ventide viga. Kui te soovitate toitekat siis pean selle ka kindlasti uue ostma kunagi aga mitte ennem kui teada milles täpselt viga on. Mis te arvate kui proovida vana celeron 700mhz prose masina toiteplokiga toita ainult graafikat millel on 250w? Nii, et codegen toidab masinat ja see vana toiteplokk graafikat? Kui uuesti kokku jookseb siis proovin ubuntuga lives.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
13.04.2012 15:33:42
|
|
|
Võid proovida niimoodi kahe toitega küll. Aga ak-s maksab 500w chieft. alla 30 euri nii et mõistlikum oleks see võtta, vähem jebiitamist.
Googledasin ja sain sellise teema otsa: http://www.tomshardware.co.uk/forum/309243-12-weird-buzzing-noise-playing
Teen lühikokkuvõtte sealt ka.
Kui toide piniseb, siis on vaja välja vahetada. Kui videokaart, siis võid proovida MSAA mahavõtmist, et loadi vähendada. Ja selle vastu ei ole rohtu, et video loadis piniseb. Ainult videokaardi vahetus.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlackOps14
HV vaatleja
|
13.04.2012 15:50:06
|
|
|
Tähendab, et ma pean minema arvutikeskusesse tagasi ning vahetan näiteks ati 7770 vastu? Just mõni hetk tagasi üritasin battlefieldis maha võtta graafikat ja kui ma sättisin siis oli ikka kuulda küll kuidas sirises vähem. Kui ma seaded salvestasin battlefieldis siis tuli blue screen ette. Mida edasi peaksin tegema? üritan 2 toitekaga algul?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
13.04.2012 16:22:46
|
|
|
Ise soovitaks tolle Codegeni koheselt välja vahetada, kui on see vigane, siis võib terve kasti ära tappa, codegenid pole just tuntud kvaliteedi poolest.
Kahe toiteka taktikas veidike kahtlen, kuna ma kahtlen, et 250W toitel on 6-pin PCI-E toide.
Ja kui toide suremas ei ole, siis võimsust võib ka väheks jääda, see, et tal 400W peale on kirjutatud, ei tähenda, et ta annab nii palju välja.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlackOps14
HV vaatleja
|
13.04.2012 22:13:18
|
|
|
Mulle igastahes tundub, et asi toitekas kinni. Praegu ei ole 2 tuumaga kokku jooksnud ning bsodi viskanud. ning saan ka mängida bf3me kuid surinaga. Eks ma lähipäevil ostan toiteka ja loodan, et saan garantiise viia graafika. Graafika veaks oleks "coil whine"
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|