praegune kellaaeg 20.06.2025 20:48:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
20.08.2003 15:51:34
mpg vaja captureda! millega? |
|
|
on mingit programmi veel peale mmc, millega saaks mpg-na captureda. MMC annab mulle errorit peale mõningast kasutamist, ei tea milles viga, kas proge bugine, või siis muu jama ning ei saa pikalt lindistada. proovisin Vdubiga picvideo formaati aga see oli hägune ja värvid tuhmid, ari'ga mp2'ks võetuna oli ikka parem. et siis kas on midagi sarnast, kõik soovirused teretulnud! eitehh
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
20.08.2003 20:23:02
|
|
|
Kas värvis on tuhmid ka siis, kui veel ei salvesta?
Mis on resolutsioon?
Picvido on siis ilmselt MJPEG, mis kvaliteedil sa salvestad?
VirtualDub'iga saab ka värve reguleerida (kuigi endal pole vaja läinud)...
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
20.08.2003 21:27:42
|
|
|
no kui vaatad siis on norm, aga kui MMC'ga mp2-ks teha, siis on ikka vähe parem. picvideoga on siuke imelik tuhm. mjpg jah salvestasin ja kvali panin põhja (20) samuti resoks 720*560 vms. nüüd vaatasin aga, et ei jooksegi eriti kokku see MMC enam, aga ikkagi mõtlen, kas mingit alternatiivi leiduks MMC'le, mis sama formaati kasutaks.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
21.08.2003 02:04:25
|
|
|
Ma ei pruugi nüüd õieti mäletada, aga kas MMC'ga ei saanud samuti avi'ks salvestada? Tuli luua uus profiil, konteineriks avi ja seejärel sai valida koodeki.. Media Player Classic'uga olen ma oma TV-Wonder'iga salvestanud. Seda saab kasutada vaid juhul, kui salvestad videosisendist (mitte TV'st), sest programm ei võimalda kanaleid vahetada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|