praegune kellaaeg 25.06.2025 01:40:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
05.04.2012 10:37:16
Boot partitsiooni kolimine suuremale kettale ja bootimine uuelt kettalt |
|
|
Lugu lihtne. Plaan on 60 GB SSD-lt 90 GB peale kolida.
Paragon partition manageriga saab partitsiooni kenasti kolida ning kohe kolimise hetkel ja target kettal selle veidi suuremaks venitada, et ketta kenast ära täidab.
Probleem seisneb selles, et kuigi partitsioon kopeeritakse ja tehakse aktiivseks, siis talle ei määrata drive letter'it.
Obv ma ei saa C-d määrata windowsi keskkonnas, kui olen C pealt bootinud ning nii palju, kui ma näppisin Knoppixit, siis see loob käigupealt mingi C endale.
Täna jääb mulje, et oleks nagu vaja mingit USB dos tooli, kus all diskpartiga saaks järgiühendatud kettale drive letteri määrata?
Huvitav, kas windows 7 setup plaadiga installatsiooni/recovery keskkonnas võiks see ka toimida?
On kellelgi kogemust?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.04.2012 10:57:02
|
|
|
Aga miks sa kloonimist ei kasuta?
Terve ketas kloonitakse uuele kettale ja siis millalgi hiljem vaatad, mida ja palju alles jätta vaja on või mida on vaja muuta.
-----------------------------
Kopeerimisega on kahjuks küll nii, et hiljem pead üksjagu lisaks mässama, et värk õigesti tööle läheks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.04.2012 11:10:16
|
|
|
Hmm, probleem iseenesest lahendus.
Tegin koopia ära ning win7 install keskkonnas tegin repair + diskpart, kus määrasin uuele kettale täheks C:
Selle peale restart tehes ei bootinud üles, aga kui läksin uuesti install/repair keskkonda, siis pakkus ise välja boot loader korda teha ning peale seda nüüd asi töötab kenasti.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|