praegune kellaaeg 20.06.2025 00:32:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fibex
HV vaatleja
|
19.03.2012 21:31:29
BSOD 0x0000000f4 |
|
|
Iga kord kui arvuti üle pika aja käima panen hakkab windows xp mulle tootma sellist bsod 0x000000f4 error codega. Teen restarte ja mingi aja pärast läheb see asi üle. Käisin ORDI's seal tehti diagnostika ja pandi ka uus HDD, aga pärast mingit aega hakkas uuesti seda sama error code viskama. Leidsin mingi fixi ka, aga ei oska kuidagi katsetada seda.
http://support.microsoft.com/kb/330100 , seal kiras et ühendaks emaplaadil HD masterchanneliga, aga mul pole seal sellist nimetust.
Ainult SATA1, SATA2, SATA3 ja SATA4. Kas SATA1 on masterchannel siis? Samuti kuidas saaks seda proovida
Connect another device as a master, such as another disk drive or a CD drive or DVD drive. Ei taju seda PC asja...
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.03.2012 13:10:00
|
|
|
Vaata emaplaadi manuaalist. Näiteks mul on 6 SATA porti, IDE emuleerimisega on need peamised pesad 5 ja 6, AHCI modes aga nii, kuis pordid nummerdatud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|