Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  BSOD 0x0000000f4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fibex
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 21:31:29 BSOD 0x0000000f4 vasta tsitaadiga

Iga kord kui arvuti üle pika aja käima panen hakkab windows xp mulle tootma sellist bsod 0x000000f4 error codega. Teen restarte ja mingi aja pärast läheb see asi üle. Käisin ORDI's seal tehti diagnostika ja pandi ka uus HDD, aga pärast mingit aega hakkas uuesti seda sama error code viskama. Leidsin mingi fixi ka, aga ei oska kuidagi katsetada seda.
http://support.microsoft.com/kb/330100 , seal kiras et ühendaks emaplaadil HD masterchanneliga, aga mul pole seal sellist nimetust.
Ainult SATA1, SATA2, SATA3 ja SATA4. Kas SATA1 on masterchannel siis? Samuti kuidas saaks seda proovida
Connect another device as a master, such as another disk drive or a CD drive or DVD drive. Ei taju seda PC asja...

Tänud
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.03.2012 13:10:00 vasta tsitaadiga

Vaata emaplaadi manuaalist. Näiteks mul on 6 SATA porti, IDE emuleerimisega on need peamised pesad 5 ja 6, AHCI modes aga nii, kuis pordid nummerdatud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  BSOD 0x0000000f4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.