On plaanis osta juurde mälu. Tahaks osta juurde 2GB ja ei saa täpselt aru nüüd kuidas pidi oleks targem. Nagu aru saan siis hetkel on mul 2 x 512mb DDR2 PC2-5300 (mis see 5300 tähendab? Et ta on 667MHz ? ). Vaba on veel 2 slotti ja ilmselt kõik slotid on siis samad ? Kas ma peaksin ostma juurde nüüd samad DDR2 PC2-5300 et kõik töötaks normaalselt või võin osta juurde ka teisi sobivaid. Ning kas targem oleks osta 2 x 1GB w 1 x 2GB. Olen suht rumal nendes asjades ja vajaks hirmsasti nõu puust ja punaselt. Tänan
Mõistlik võtta 2x1GB PC5300 mälud juurde. Tootja pole oluline. Peaasi, et kiirus oleks sama. Maht võib suurem olla.
'
Mis juttu sa ajad, kui mälud pole ühe tootja omad siis on enam kui tõenäoline, et selle tulemusel hakkab arvuti blue screen errorit loopima. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Mis juttu sa ajad, kui mälud pole ühe tootja omad siis on enam kui tõenäoline, et selle tulemusel hakkab arvuti blue screen errorit loopima.
ot:
Hahaa... Kui arvutitest midagi ei jaga, ole hea ja ära tee oma suu lahti
Kui on plaanis mälu juurde osta on vaja kõigepealt teha selgeks 2 asja- mis mälud sees on ja mis mälusid/mälukiiruseid emaplaat toetab.
Hetkel on sees 667MHz mälud, kuid manuse pealt välja lugedes võib panna ka 1066MHz. Seesolevatest mäludest kiiremaid mälusid lisadest tuleb aga arvestada, et kõik mälud hakkavad tööle samal kiirusel, mis on kõige aeglasemal mälul.
Näiteks kui antud komplektile lisada 800MHz-sed mälud, hakkavad need tööle 667MHz peal. Seega tegelikult ei oleks kiiremaid mälusid mõtet lisada.. Kuna aga 667MHz mälusid on vähem (ja on kallimad, kui 800MHz-sed] siis soovitaksin just kiiremad osta.
Tootjaid võib omavahel kombineerida kuidas soovid, see mälude töötamist ei mõjuta vähemalgi määral.
_________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Mõistlik võtta 2x1GB PC5300 mälud juurde. Tootja pole oluline. Peaasi, et kiirus oleks sama. Maht võib suurem olla.
'
Mis juttu sa ajad, kui mälud pole ühe tootja omad siis on enam kui tõenäoline, et selle tulemusel hakkab arvuti blue screen errorit loopima.
Ainult juhul, kui uutel mäludel on mingi tõsine ühilduvusprobleem antud emaplaadiga. See aga on õnneks harv nähtus. Kasuks tuleb emaplaadi tootja mälude QVL listi kiikamine enne uute mälude ostu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.