praegune kellaaeg 17.06.2025 08:58:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheBadOmen
HV vaatleja
|
02.03.2012 14:14:32
Palun abi autoriõiguste seadustega seoses |
|
|
Tere,
Kuna tulevikus on loomisel MTÜ, siis oli vaja välja mõelda ka logo, mille eest mina vastutav olen. Nii tekkis küsimus, et kas minul on õigus kasutada logo kujundamisel pilti, mis on võetud internetist. Pilt asub sellisel aadressil: http://www.stock-photos-free.com/Royalty-Free-Images/Old-Couple__23 . Mõtlesin siis, et ilmselt peaks neile kirjutama ja luba küsima, kuid mingisuguseid kontaktandmeid ma tolle lehe kohta leida ei suutnud. Samas antud lehekülje nime järgi võiks ju arvata, et pildid, mis seal on, on kasutamiseks kõigile tasuta. Kuid kuna autoriõiguste teema on praegu väga teravalt aktuaalne, siis olen pigem ettevaatlik, sest antud pilt läheb küll muudetud kujul, kuid siiski avaliku tähelepanu alla MTÜ reklaamina. Kas antud inimesed pildil on loa andnud sellele veebiküljele ja ainult sellele või tähendab seal lehel olek, et õigus kasutamiseks on kõigil? Kuidas saan ma kindel olla, et antud saidil on üldse õigus minule kasutamisluba anda?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
02.03.2012 15:14:06
|
|
|
Pealehelt võib välja lugeda, et võid julgelt kasutada:
FREE STOCK IMAGES
NO CONDITIONS. NO ACCOUNTS.
SIMPLE, EASY FREE PHOTOS.
OVER 500,000 AND COUNTING...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|