Mul on arvutis kolm brauserit IE, Google Chrome ja Firefox. Põhiliselt kasutan ainult Google Chrome ja Firefoxi kasutan videode laadimiseks, seal vastavad pluginid, kuigi enam ei ole, nendel uuematel firefox versioonid ei toeta fast video download pluginat. IE-t üldse ei kasuta. Enne firefox, ei leidnud korra firefoxi kinni pannes tööle. Aga nüüd viimased kaks kuud jookseb iga asjaga kokku ning on väga aeglane. Võtsin eile kätte ja hakkasin uurima, mis firefoxil viga on, kustutasin firefox arvutist ning salvestasin uuesti, aga firefox töötas sama moodi kui enne, et jookseb koguaeg kokku. Mida saaks teha, et firefox normaalselt töötaks?
Proovi puhast portaabel varianti Firefoxist. See hoiab andmeid ainult enda kaustas ning see välistaks, et kuskil praeguste profiilide kaustas mingi asi jamasid saaks põhjustada. Kui siis ka jamad tekivad, siis mingi muu asi arvutis kalab.
Proovi puhast portaabel varianti Firefoxist. See hoiab andmeid ainult enda kaustas ning see välistaks, et kuskil praeguste profiilide kaustas mingi asi jamasid saaks põhjustada. Kui siis ka jamad tekivad, siis mingi muu asi arvutis kalab.
Kontrolliks siis ketast, HD Tune abiks. Kas "Health" all on errorie või hoiatusi, huvitaks. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kustutasin paar päeva tagasi endal firefoxi arvutist ja laadisin täna endale uuesti firefoxi kodulehelt uue firefoxi ning nüüd kõik töötab. Aga tegin ikkagi ketta testi HD Tuniga.
Hea, et korda said, SMART näitab ka, et ketas on vinks-vonks. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.