Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
02.03.2012 13:38:17
Virtuaalmasina programmid |
|
|
Kas keegi oskab soovitada mõnda head tasuta virtuaalmasina programmi? Ise olen kasutanud VMwaret ja VirtualBox, VirtualBoxi olen üritanud panna Windows 8 tööle, aga see ei hakka ja enam ei viitsi jännata ka, et prooviks mõne teise programmiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
02.03.2012 14:42:42
|
|
|
Microsofti enda VirtualPC?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
03.03.2012 00:35:40
Re: Virtuaalmasina programmid |
|
|
brixxx kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada mõnda head tasuta virtuaalmasina programmi? Ise olen kasutanud VMwaret ja VirtualBox, VirtualBoxi olen üritanud panna Windows 8 tööle, aga see ei hakka ja enam ei viitsi jännata ka, et prooviks mõne teise programmiga. |
Win8-ga pidi ju Hyper-V kaasa tulema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.03.2012 00:45:47
|
|
|
Ise olen virtualboxi kasutanud erinevate hostide ja klientidega ning probleeme on väga vähe olnud (ühe teatud winmoblie seadme USB'ga külge torkamine oli komplitseeritud) ning oluliselt vähem kui vmwarel mis rikkus päris mitu imaget ning omas kõvasti enam probleeme USB seadmetega. Kiire googeldamine väitis, et win8 peaks olema võimalik käima ajada küll vboxis. Väga sügavalt kahtlen, et teistel tugi oluliselt parem oleks praegusel hetkel.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.03.2012 13:08:53
Re: Virtuaalmasina programmid |
|
|
A.S. kirjutas: |
Microsofti enda VirtualPC? |
64bit Host puhul ainult siis kui guest on 32bit. VPC on paraku vana ja 64bit süsteemil ei oska 64bit questi üles laadida. 32bit host puhul 32bit quest.
wiinanina kirjutas: |
brixxx kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada mõnda head tasuta virtuaalmasina programmi? Ise olen kasutanud VMwaret ja VirtualBox, VirtualBoxi olen üritanud panna Windows 8 tööle, aga see ei hakka ja enam ei viitsi jännata ka, et prooviks mõne teise programmiga. |
Win8-ga pidi ju Hyper-V kaasa tulema. |
Jah sellest on suur kasu kui Hyper-V on win8-ga kaasas aga kasutaja tahab kõigepealt nt Win7 all virtuaalmasina üldse püsti saada, et win8 kasutada
Hyper-V ka vist Win7-le saadaval aga peab eraldi installima.
Ise kasutasin win8 jaoks VirtualBoxi. Kui def sätteid väga ei näppinud, siis toimis.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
06.03.2012 14:02:27
|
|
|
Mul Virtualboxis nii developer kui consumer, kumbki eraldi virtuaalmasinas. Virtuaalmasina loomine + W8 install alla 10 minuti.
Seni pole mingeid probleeme olnud.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
06.03.2012 15:05:44
|
|
|
Hyper-v ja virtualboxi all töötab ilusti. Ilmselt sul teemaalgataja mingi muu jama kuskilt.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|