praegune kellaaeg 19.06.2025 00:38:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomsuits
HV vaatleja
|
03.03.2012 19:07:10
Sülearvuti klahvide muutmine |
|
|
Tere!
Ostsin Ordi Atomic LX minisülearvuti, aga selle klaviatuuri kasutamine tekitab mõningaid raskusi. Nimelt on "space" klahvist vasakul ja paremal kaks, minu jaoks täiesti kasutut klahvi. Üks avab vajutades Start menüü, teine toimib samamoodi nagu hiirel paremat nuppu vajutades (mingi rippmenüü, eri tegevusvõimalustega).
Muidu mul neist nuppudest probleemi ei oleks, aga kuna need asuvad sedavõrd lähedal "Alt Gr" ja "Ctrl" klahvidele, siis kipun alailma mööda vajutama ja siis pean tegema hulga mittevajalikke liigutusi, et uuesti tööd teha saaksin.
Kuidas saaksin need kaks klahvi muuta ümber mulle sobiva funktsiooniga klahvideks? Ehk siis - asendada näiteks "Start menüü" klahvi funktsioon "Ctrl" klahvi funktsiooniga?
Otsisin ja otsisin, aga kahjuks kuskilt seda muutmise võimalust sellisel kujul ise kusklilt ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|