Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Heliprobleem Windows 7 ja 64 Bit (Laua-arvuti) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
deferender
HV vaatleja

sõnum 19.02.2012 13:30:24 Heliprobleem Windows 7 ja 64 Bit (Laua-arvuti) vasta tsitaadiga

Lugu selline, kui ma arvutile panen Xp Windowsi peale ja panen heli driverid on asi kõik korras, töötab heli ja mikker.
Sai nüüd siis windows 7 ja 64 bit peale pandud, heli oli automaatne, videokaardi driverid sain ilusti. Aga heli automaatne küll, aga, kui mikrit tahad tööle saada pead ikka helidriverid peale panema. Sain win 7 ja 64 bitisele driverid , isegi mitut sorti katsetasin. Installisin peale heli töötab driveriga jne kõik korras, aga kurat mikker ei tööta, mõtlesin et mikker katki järsku läinud, aga ei laptopis töötab aga laua arvutis ei. Katsetasin ja katsetasin neid heli drivereid, et mikrit tööle saada aga ei saand.
Heli driveri asjanduses muutsin mikri asju, et oleks õige ja windowsis niipalju, kui mina tean, olen ka muut ja mute-d maha võtt!
Minu heli on integreeritud ja emaplaadi nimi ja tootja on: ECS nForce9M-A
Sellele intgreeritud helile on win 7 ja 64 bit driverid olemas täitsa aga jah mikker ei hakka tööle.

On keegi tark ja oskab seletada milles on asi?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olavsu1
külaline

sõnum 19.02.2012 18:16:24 vasta tsitaadiga

kas mikserist ja kontrollpaneeli heliseadetest mikrofon lubatud? mikrofon on salvestus seadmete all.
tagasi üles
deferender
HV vaatleja

sõnum 19.02.2012 19:38:34 vasta tsitaadiga

Ma olen windowsis kõik asjad läbi kruttind ja seepärast isegi pidand win 7 taastamagi.
tagasi üles
erena
HV vaatleja
erena

sõnum 23.02.2012 21:42:02 vasta tsitaadiga

huvitav icon_eek.gif
kuid..windows on 1 suur jama icon_lol.gif Panin Linuxi sülearvutile ja olen väga väääga rahul.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Heliprobleem Windows 7 ja 64 Bit (Laua-arvuti)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.